影音小編輯 發表於 2018-10-27 12:29

【會後吹水有獎賞】Sony 全新 BRAVIA 旗艦 MASTER Series 搶先試

https://post76.hk/data/attachment/forum/201810/12/202104sz7ysyxas7sdz8ny.jpg

經過一整晚的體驗活動,大家必定都已對 Sony BRAVIA 旗艦 MASTER Series A9F OLED 及 Z9F LED的實際表現有更進一步的認識,甚至心動 !!!

https://post76.hk/data/attachment/forum/201810/27/142428ekb0kt0m33tmbtpm.jpg https://post76.hk/data/attachment/forum/201810/27/142427zhu6qtf161blq1h6.jpg

既然心動,就不如就將心底話寫出來!! 所有出席左呢個活動嘅版友,只要於 2018 年 11 月 05 日前,在本討論帖分享你嘅感受,即可每位獲得港幣 HKD$50 Sony Store Online 電子現金券一張。於截止後,將再選出三位講得最有見地或最多人應同又被 Sony 確認的話,該版友將可獲得 HK$500 Sony Store 電子現金券一張,名額 3 個。大家謹記只要講出真感受就可以,可彈可贊,暢所欲言就得,希望各位有份參與過的版友們,真正分享自己的家意見,千祈咪錯失呢個吹水機有獎嘅機會!!?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
注意事項:
1) 討論帖歡迎任何人士參予,唯獨現金劵只獎勵有份出席活動之版友,出席記錄以 Post76 資料作準;
2) 個別每位有出席過活動之會員即使多次分享, $50 電子現金劵券亦只會發放一次;
3) 所有現金劵為電子 Coupon , 發送形式將寄至大家於 Post76 討論區登記時的電郵,請留意一下該電郵是否仍可正常接收郵件;
4) 網站有權按討論情況或氣氛,即時暫停、取消是次分享獎勵活動,或自行更改相關要求並不作任何通知與責任承擔;
5) 如有任何爭議,Post76 及相關合作伙伴將保留最終決定權,所有安排不得異議。
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Post76 玩樂網 齊齊與您 ...
「玩樂連場、越戰越強」

rcchan168 發表於 2018-10-28 14:20

非常精彩,A9F同泡菜機比較, Z9F同返自己品牌舊形號比較,個人覺得Z9F如果可以同X9000F比較更好。

issachar 發表於 2018-10-29 03:24

正喎, 講左就點都有 $50 COUPON... 希望可以用黎買 PS4 GAME 啦 {:6_128:}

咁唔客氣先講不滿地方啦 {:6_136:} 分左 A9F 同 Z9F 兩邊睇係睇得唔夠過癮, 自由睇時間都唔係好夠, 如果可以分幾場攪減少同場人數, 應該可以睇到多 d 野. 成個 show 間中有 d 唔順暢 (例如要搵下播片係邊個 chapter, 器材既小問題等), 影響左個氣氛. 比教不滿係小瑟支咪經常失靈啦, 相信後排既參加者會聽得比較辛苦.

要讚既地方就係成個 rundown 都幾好, 可以將 Master series 由概念以至實際產品都介紹出黎. 加上 PY Lee 對 Sony 產品既認識 (由其係個搖控制啦 {:6_193:}), 然後有 Hugo 精選既 demo 片章節, 再搭埋小瑟由頭帶到尾生動鬼馬既主持, 令大家有一個又食又拎既晚上 {:6_176:} 另外能夠近距離去感受一下 premium premium premium 級既 Crystal LED (喂真係靚得好離譜) 以及唔知幾時有得玩既 Sonic Surf VR, 亦令整個活動變得更有趣! 希望未來活動都可以有呢類 side event 啦.

小瑟 發表於 2018-10-29 14:11

當晚大家玩完之後, 有冇咩意見想留返低比大家的呢!???? 請快快留言啦!!!!

KevinLai@FB 發表於 2018-10-29 15:20

當晚既主角A9F 同Z9F 固之然吸引,最令我欣賞同見識到Crystal LED Display System??,不禁期待將來電視既發展。
我同我太太第一次參加都好開心,當中係post76 同Sony 既活動程序安排非常貼心,有得睇有野學有得食有得飲,你地既貼心create 左一個接一個既WOW moments....多謝曬你地??

小瑟 發表於 2018-10-29 18:24

上次臨走時講開, A9F原來都會支援今年新出的 IMAX 技術, 而且最正既係, 仲有 A1E 都可以 UPDATE到食埋, 好開心呀~~{:6_143:}

TV: A9F, Z9F, A8F, A1E, X900F

Projector:VPL-VW285ES, VP-VW385ES, VPL-VW675ES, VPL-VW885ES, VPL-VZ1000ES, VPL-VW5000ES

小瑟 發表於 2018-10-29 18:26

issachar 發表於 2018-10-29 03:24
正喎, 講左就點都有 $50 COUPON... 希望可以用黎買 PS4 GAME 啦

咁唔客氣先講不滿地方啦 {:6_13 ...

其實唔知係咪因為我踢到枝咪所以先會咁呢~{:6_128:}

小瑟 發表於 2018-10-29 18:27

rcchan168 發表於 2018-10-28 14:20
非常精彩,A9F同泡菜機比較, Z9F同返自己品牌舊形號比較,個人覺得Z9F如果可以同X9000F比較更好。 ...

我諗現在賣緊既MODEL如果出左PK輸, 我諗佢地都好難交代呢~{:6_158:}

AskaLung@FB 發表於 2018-10-29 18:31

小瑟 發表於 2018-10-29 18:24
上次臨走時講開, A9F原來都會支援今年新出的 IMAX 技術, 而且最正既係, 仲有 A1E 都可以 UPDATE到食埋, 好 ...

不過A9F入面個DV都多左幾個mode ,唔知遅啲A1可吾可以update埋呢{:6_128:}

issachar 發表於 2018-10-29 19:20

小瑟 發表於 2018-10-29 18:26
其實唔知係咪因為我踢到枝咪所以先會咁呢~

我睇左幾次就應該唔係喇... 不過大王把聲都好響亮, 有時我聽左幾句先發覺原來係你調高左音量, 支咪祗係裝飾 {:6_176:}
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 【會後吹水有獎賞】Sony 全新 BRAVIA 旗艦 MASTER Series 搶先試

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。