WingChao@FB 發表於 2018-10-17 08:56

Good Good Good

chan@76 發表於 2018-10-17 11:35

RilakkumaLeung 發表於 2018-10-17 07:52
我果隻係100 -240

米国網訂購都係有240v?
咁重郵費貴?

usopp 發表於 2018-10-17 12:41

我見外國review 好似pb16好D價錢又相差不遠,我想問下係咪因為土地問題好似唔見有人入?

RilakkumaLeung 發表於 2018-10-17 12:43

chan@76 發表於 2018-10-17 11:35
米国網訂購都係有240v?
咁重郵費貴?

詳細就唔太清楚了,自己無amazon户口, 朋友答上答幫手, 佢叫我入幾多就幾多咋{:8_389:}

RilakkumaLeung 發表於 2018-10-17 12:45

我見外國review 好似pb16好D價錢又相差不遠,我想問下係咪因為土地問題好似唔見有人入? ...

一定係, 只係差果幾千,但pb16 30吋多d深, 我横廳唔夠深, 放唔到,

RilakkumaLeung 發表於 2018-10-17 12:55

我見外國review 好似pb16好D價錢又相差不遠,我想問下係咪因為土地問題好似唔見有人入? ...

香港都總會有人用既, 因為size同JBL1500差不多, 可能香港代理食水深掛, 要自己去外國買, 又大隻又重所以少人會買掛? 同埋鬼佬個個幾百尺廳, 放兩隻pb16都夠位無難道啦, 我全屋先幾百尺.......你都可以睇下pb16個spec, 再用果個尺吋模擬放喺屋企既一角, 咁你就知我講乜架啦{:9_429:}

chan@76 發表於 2018-10-17 14:37

RilakkumaLeung 發表於 2018-10-17 12:55
香港都總會有人用既, 因為size同JBL1500差不多, 可能香港代理食水深掛, 要自己去外國買, 又大隻又重所以 ...

香港行貨價錢堅離地

josephlok 發表於 2018-10-17 16:04

{:6_128:}good

vicken 發表於 2018-10-24 10:38

chan@76 發表於 2018-10-17 14:37
香港行貨價錢堅離地

差唔多貴一半
頁: 1 [2]
查看完整版本: 等了又等的SVS SB16 ultra

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。