小瑟 發表於 2018-10-13 11:34

其實如果下次做活動播"工滕静香"你地點睇??

大家投下票比我知下你地會唔會同我同年代,又Like唔Like佢丫。{:1_339:}

小瑟 發表於 2018-10-13 11:35

我有呢隻碟…{:1_338:}

matthew 發表於 2018-10-13 11:37

佢個樣.................{:6_136:} {:6_136:} {:6_136:}

MansonChau1@G 發表於 2018-10-13 11:54

唔化妝可能好d

matt88p 發表於 2018-10-13 11:57

matthew 發表於 2018-10-13 11:37
佢個樣.................

老喇,歲月催人!!
我以前曾經係佢超級fans, 全屋都係佢啲海報, 相!
有齊曬佢所有CD, LD, single.
佢個人出道之前其實有一隊叫做少女束髮隊,嗰陣我學生時代都買咗隻絕版碟,嗰陣二手 炒價 都已經要$580....... 講緊係20年前...
仲記得冇食好多日lunch死慳死抵先買到, 回想返感覺好得意

banjo 發表於 2018-10-13 13:57

工滕静香當紅時嘅舊演唱會就好睇, 新嗰啲無謂喇.
無論歌喉同體力, 都難復當年勇了.
就算中森明菜都係咁.

avfansfans 發表於 2018-10-13 21:23

matt88p 發表於 2018-10-13 11:57
老喇,歲月催人!!
我以前曾經係佢超級fans, 全屋都係佢啲海報, 相!
有齊曬佢所有CD, LD, single.

c兄,我都好鍾意呢隻碟其中一首歌“引き潮”

issachar 發表於 2018-10-13 22:48

小瑟 發表於 2018-10-13 11:35
我有呢隻碟…

我覺得個檸檬靚過工藤靜香... 點算.... {:6_136:}

koo9726 發表於 2018-10-13 22:49

她的歌,我一首歌都未聽過{:6_136:}

vc113 發表於 2018-10-13 23:38

雖然係同一個年代但係都太重口味了
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 其實如果下次做活動播"工滕静香"你地點睇??

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。