oscar2 發表於 2018-10-9 21:25

新手請問, 有冇平平地有內置amplifier既藍光播放機?????

請問, 有冇平平地有內置amplifier既藍光播放機?????

愈平愈好

banjo 發表於 2018-10-9 21:28

想平成點呀?

oscar2 發表於 2018-10-9 21:34

banjo 發表於 2018-10-9 21:28
想平成點呀?

真係愈平愈好,因為其實只係用黎駁天花板喇叭.
另外會用佢黎hdmi駁電視睇戲.
無任何要求..............

我搵左好耐都搵唔倒,, 淘寶搵過下係有, 但已經係好舊既產物香港冇得買...

banjo 發表於 2018-10-9 21:43

oscar2 發表於 2018-10-9 21:34
真係愈平愈好,因為其實只係用黎駁天花板喇叭.
另外會用佢黎hdmi駁電視睇戲.
無任何要求..............

不如你多啲去2手區, 睇吓有冇啱你預算嘅碟機同擴音機.
一體化機幾乎係冇,
一係用有藍光轉盤嘅電腦加電腦喇叭.

oscar2 發表於 2018-10-9 21:54

banjo 發表於 2018-10-9 21:43
不如你多啲去2手區, 睇吓有冇啱你預算嘅碟機同擴音機.
一體化機幾乎係冇,
一係用有藍光轉盤嘅電腦加電腦 ...

原來真係冇,咁我就唔花時間再繼續搵了, 有你地專家解答節省好多時間!!

兄弟兄弟,咁我仲想問多樣,有冇bluray播放機係可以透過usb或lan直接接駁電腦進行播放??
我上網睇過下, 靜係見倒一般bluray播放機個lan,usb係用作source咁用,
而唔係好似我想既咁樣, 係電腦裹邊會見倒有部bluray機好似usb手指咁打開見倒有d片直接係電腦播.

小邪ktm 發表於 2018-10-10 09:02

原來真係冇,咁我就唔花時間再繼續搵了, 有你地專家解答節省好多時間!!

兄弟兄弟,咁我仲想問多樣,   ...

師兄,其實你知唔知自己想要乜?樓上師兄已經答咗你!

t1174 發表於 2018-10-10 09:29

兄弟兄弟,咁我仲想問多樣,   ...

各下這個要求是電腦用的 BD rom 吧,有 USB 的,但唔多平,有些是包了個叫 POWERDVD 的軟件要來播片,有些就沒包要自己買軟件,好貴下。不過小心電腦播 BD 電腦硬體要求幾高下。
頁: [1]
查看完整版本: 新手請問, 有冇平平地有內置amplifier既藍光播放機?????

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。