akuma999 發表於 2018-10-21 17:35

BY123 發表於 2018-10-14 12:57
Ching,

你好,見你用以上 WIFI USB 手指,請問是否可以連接 V6820M, 用到 WIFI DISPLAY 和Alexa 或 Goo ...

其實插lan線駁routor得唔得?

andyau88 發表於 2018-12-3 14:00

多得師兄介紹,我都係應該同一間買左部機,因為雙11平左關係,所以無得免郵,收多50人仔直送香港,其實算抵。
唔知師兄有無setting d 參數可以俾小弟參考一下。
仲有,揾來揾去都揾唔到Extrem Eco mode點set。最多都係得 Eco mode

andyau88 發表於 2018-12-3 14:02

另外唔見佢有單跟,將來有乜衫長褲短唔知點保養

小小Pat 發表於 2018-12-3 14:34

同淘寶客服要求補寄發票,萬一過關上去整時可向海關出示嘛。

chan@76 發表於 2018-12-3 16:19

我係京東買,有叫佢客服 email 返張發票比我

chan@76 發表於 2018-12-3 16:22

andyau88 發表於 2018-12-3 14:00
多得師兄介紹,我都係應該同一間買左部機,因為雙11平左關係,所以無得免郵,收多50人仔直送香港,其實算抵 ...

未得閑細項調較
但我冇用eco mode
我唔係日日用
唔怕佢快死胆
到用夠一千幾百個鐘就有新model 想換

你依家frimware/software 係咩 版本

andyau88 發表於 2018-12-5 08:06

chan@76 發表於 2018-12-3 16:22
未得閑細項調較
但我冇用eco mode
我唔係日日用

過左兩日先得閒回覆師兄,唔好意思,因為工作忙,無開投影機,要琴晚先開黎睇下個firmware 係乜ver

andyau88 發表於 2018-12-5 08:08

chan@76 發表於 2018-12-3 16:19
我係京東買,有叫佢客服 email 返張發票比我

其實佢地個客服真係唔錯,我係淘寶apps打要發票,佢居然用30人仔順豐張單俾我而唔係就咁寄

chan@76 發表於 2018-12-8 15:53

andyau88 發表於 2018-12-5 08:06
過左兩日先得閒回覆師兄,唔好意思,因為工作忙,無開投影機,要琴晚先開黎睇下個firmware 係乜ver ...

一樣

andyau88 發表於 2018-12-8 22:35

chan@76 發表於 2018-12-8 15:53
一樣

我估投影機正常都唔會成日有firmware update,不過遲d Oppo有firmware update to HDR 10+,希望呢部6820支援到啦
頁: 1 2 3 [4]
查看完整版本: ACER v6820m 短短地投個4k畫面

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。