小小Pat 發表於 2018-10-7 23:37

風仔風仔仔 發表於 2018-10-7 22:39
8500推出既時候都未有imax 格式,
之後都可以升級有imax,

6500/6400硬件上分別不大,所以IMAX可以係分水嶺,買6400預了無份玩,除非出年做好心益吓我哋!{:1_341:}

BoNLuI 發表於 2018-10-8 08:45

恭喜樓主~

小小Pat 發表於 2018-10-8 11:10

BoNLuI 發表於 2018-10-8 08:45
恭喜樓主~

多謝,你后來決定了邊部啊?{:1_338:}

BoNLuI 發表於 2018-10-8 11:50

小小Pat 發表於 2018-10-8 11:10
多謝,你后來決定了邊部啊?

尋日上咗去友誠,都話4400冇晒貨{:1_332:}

唔急買,因裝修中?

小小Pat 發表於 2018-10-8 11:55

尋日上咗去友誠,都話4400冇晒貨

唔急買,因裝修中?

等到時再選,可能有其他驚喜價呢,我覺得十一月本台影音展話唔定有…{:1_339:}

BoNLuI 發表於 2018-10-8 12:45

小小Pat 發表於 2018-10-8 11:55
等到時再選,可能有其他驚喜價呢,我覺得十一月本台影音展話唔定有… ...

OK, 我會留意住,hehe

kingching0053 發表於 2018-10-8 13:07

K11有4400,$7980

小小Pat 發表於 2018-10-8 13:21

kingching0053 發表於 2018-10-8 13:07
K11有4400,$7980

貴過之前十六樓囉…{:1_333:}

marco 發表於 2018-10-8 16:22

尋日上咗去友誠,都話4400冇晒貨

唔急買,因裝修中?

如果吾趕時間,4400係會繼續出貨既{:6_189:}

小小Pat 發表於 2018-10-8 16:34

marco 發表於 2018-10-8 16:22
如果吾趕時間,4400係會繼續出貨既

你幾時換啊?{:1_339:}
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8
查看完整版本: 追龍之:人棄我取上代機

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。