Dearyip 發表於 2018-10-12 18:36

xmen 發表於 2018-10-12 14:06
師兄似欠缺兩個字''尊重"

師兄都可以係呢兩個字前面再加多兩隻字 '互相'
Peace

kitman688 發表於 2018-10-12 18:51

Dearyip 發表於 2018-10-12 18:36
師兄都可以係呢兩個字前面再加多兩隻字 '互相'
Peace

Sorry……寫錯字!係講到重點至真!

xmen 發表於 2018-10-12 21:43

kitman688 發表於 2018-10-12 18:51
Sorry……寫錯字!係講到重點至真!

難道覺得樓上師兄咁對家人叫''尊重"或許已經被影響了

Wolverine2 發表於 2018-10-12 23:05

xmen 發表於 2018-10-12 21:43
難道覺得樓上師兄咁對家人叫''尊重"或許已經被影響了

師兄平心靜氣講句, 你對事唔好對人啦好冇?
你就連喺論壇對網友嘅基本尊重都唔識,但係就話人唔識尊重家人, 咁其實你又有幾啱, 幾識做人呢?人哋都已經唔理你, 你係要死追住人哋!! 咁何必呢?大家都放下成見啦好唔好? 以前嘅嘢唔好再追住唔放喇, 分咗手㗎喇, 你有你佢有佢把啦, 成日諗住背後搞小動作何必呢?

komkom 發表於 2018-10-12 23:20

matt88p 發表於 2018-10-12 09:49
身邊好多朋友真係好慘!!!!
買乜都要經過老虎.........
我自己就好彩, 一早教育, 我要點就點買乜就買乜你 ...

樓主本來討論 250w定400w 講講下好似離題討論家事喎

matt88p 發表於 2018-10-12 23:47

komkom 發表於 2018-10-12 23:20
樓主本來討論 250w定400w 講講下好似離題討論家事喎

師兄都有道理, 不過我見上面師兄講緊我搭下水啫, 都係討論返音響{:1_351:}

komkom 發表於 2018-10-13 00:02

matt88p 發表於 2018-10-12 23:47
師兄都有道理, 不過我見上面師兄講緊我搭下水啫, 都係討論返音響 ...

Ching家家有本難念的经 個個男人身世不同有喜有悲哀 都係回返正題討論吧 250w定400w 或更大power後级

matt88p 發表於 2018-10-13 00:34

Ching家家有本難念的经 個個男人身世不同有喜有悲哀 都係回返正題討論吧 250w定400w 或更大power後级 ...

其實可以整部1200w

matt88p 發表於 2018-10-13 00:35

Ching家家有本難念的经 個個男人身世不同有喜有悲哀 都係回返正題討論吧 250w定400w 或更大power後级 ...

其實都一樣係討論, 等於討論音響, 只係性質唔同咗, 不過真係離咗題咁解!!

xmen 發表於 2018-10-13 00:54

Wolverine2 發表於 2018-10-12 23:05
師兄平心靜氣講句, 你對事唔好對人啦好冇?
你就連喺論壇對網友嘅基本尊重都唔識,但係就話人唔識尊重家 ...

師兄你是誰?
素未謀面
点解要攻擊我
我認為某做法不對,提示一下
家人應互相"尊重" 点解是對人
你不是他,為何咁緊張?
難道是分身{:1_262:}
頁: 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20
查看完整版本: 後級 250W 定 400W

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。