MDLP 發表於 2018-10-2 00:36

wingleong 發表於 2018-10-1 21:16
Haha 因為class ab都有d熱力 近排又涼左 所以諗倒個咁ge標題希望師兄睇得開心 ...

隻sub仔......喺?

fm31331 發表於 2018-10-2 00:40

頂級馬仔真係冇得頂!{:6_193:}

wingleong 發表於 2018-10-2 01:15

MDLP 發表於 2018-10-2 00:36
隻sub仔......喺?

Rithmik l22{:1_332:}

issachar 發表於 2018-10-2 03:36

matt88p 發表於 2018-10-1 16:19
大王, 佢嗰部應該係88,500 太cheap唔啱佢, 呢位師兄相信要800 先滿足

證明大王冇講錯! 用緊 88 想換 500 既師兄真係可以靜雞雞換 {:6_176:}

heppy 發表於 2018-10-2 08:42

整部notebook風扇放上頂就點爆機都唔慶

jjjppp111 發表於 2018-10-2 09:02

heppy 發表於 2018-10-2 08:42
整部notebook風扇放上頂就點爆機都唔慶

我都係用8012.的確有D熱, 所以都有學ching 加note book 風扇, 但我不放上机頂, 因怕震動會有影響, 我選擇了打直風扇黏在机身侧面的影音櫃位, 雖然無放在机頂直接, 但都有少少空氣流通得以幚助。

eddiechan131 發表於 2018-10-12 00:48

師兄8012幾銀?

abba99 發表於 2018-10-23 22:02

師兄8012幾銀 x2

lx70a 發表於 2018-10-23 22:17

{:6_128:}恭喜師兄暖爐入手好過冬{:6_157:}

commail 發表於 2018-10-23 22:54

師兄我想向你請問-下
你setup完之後,部機建議的音壓是否-8至-10都有?
我做過三次八點測試都建議負很多。
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 天氣開始凍 買個暖爐先

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。