xhatax 發表於 2018-9-27 13:06

大mo 發表於 2018-9-27 11:20
大家估吓大王第一隻用邊套戲黎試機嗱 我估係盜墓者羅拉

應該用呢隻:Ready Player One【挑戰者 1 號】{:6_128:}

tristantay 發表於 2018-9-27 17:44

恭喜恭喜{:6_157:}

tonniston 發表於 2018-9-27 23:52

恭喜{:6_149:}

小瑟 發表於 2018-9-28 21:00

issachar 發表於 2018-9-27 08:33
睇黎開完箱就掛住睇碟了....

今日先正式上到屋企個架炸陰公!!!{:6_136:}

小瑟 發表於 2018-9-28 21:02

xhatax 發表於 2018-9-27 13:06
應該用呢隻:Ready Player One【挑戰者 1 號】

{:6_136:} {:6_136:} 我只用黑豹炸, 因為隻 RP1 上次EVENT之後仲未囉返屋企呢!!!{:6_137:}

WY807 發表於 2018-9-27 12:09
LX500 可否外掛字幕?

唔得.....我連 AVCHD都玩唔到, 仲研究緊!!!{:6_137:}

issachar 發表於 2018-9-28 21:05

小瑟 發表於 2018-9-28 21:00
今日先正式上到屋企個架炸陰公!!!

咁0岩哂啦~~~ 星期五晚可以煲碟 {:6_149:}

小瑟 發表於 2018-9-28 21:06

我發覺左有個問題, 因為食PQLS要開HDMI CONTROL, 而部A1如果又開, AMP又開, 佢會有一點傻.........可能佢唔知自己 LOOP左去邊, 而部 500一定要開CONTROL ON(因為要同 901 夾 PQLS), 部 AMP又要開 PQLS, 所以, 最終我決定關左個 A1 的 HDMI CONTROL功能!!!{:6_129:}

期望遲下, 會唔會係 500會有一個獨立的 PQLS功能可開, 而又唔一定要 500 開埋 HDMI CONTROL既功能, 咁會好好多~~{:6_136:}

WY807 發表於 2018-9-28 21:16

關左個 A1 的 HDMI CONTROL功能咪即是無咗 A1 個ARC功能?

關大爺 發表於 2018-9-28 21:20

我只用黑豹炸, 因為隻 RP1 上次EVENT之後仲未囉返屋企呢!!!...

黑豹隻碟,特別細聲,點解用佢?{:6_141:}
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 終於到我......開開佢先 Pioneer UDP- LX500(新加開箱評測片)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。