matt88p 發表於 2018-9-14 13:28

issachar 發表於 2018-9-14 13:20
但係佢個 setup 真係唔 OK... 我聽到咀 where where.....

師兄, 我都話咗唔啱口味, 你又會咁鬼直接嘅{:8_390:}

issachar 發表於 2018-9-14 14:35

matt88p 發表於 2018-9-14 13:28
師兄, 我都話咗唔啱口味, 你又會咁鬼直接嘅

唉... 口直心快......

我利申先... 我愛 LS50.... 我唔會換走我對 LS50 嫁 {:6_122:}

icemanh 發表於 2018-9-14 15:19

issachar 發表於 2018-9-14 13:16
換啦

師兄想我家變呢....

買左先留意到換唔到電源....

另外請問師兄, 部機熱唔熱? 我一直用開 onkyo, 但實在頂唔順佢個煎蛋, 所以才換左低階D的V系...

gikifk 發表於 2018-9-14 16:35

cd22 發表於 2018-9-14 11:01
恭喜師兄有新玩具,請問3080是否贏Denon 4400好多?

吓!4400..............好似低幾班

cwdicky 發表於 2018-9-14 16:48

3080 is FLAGSHIP {:1_330:}

cd22 發表於 2018-9-14 17:41

gikifk 發表於 2018-9-14 16:35
吓!4400..............好似低幾班

Sorry, 其實我問得唔好,我係想知upmixing Auro 3D与AI音樂比較邊個好啲{:1_332:}

小瑟 發表於 2018-9-14 17:56

食杯麵的日子來了。恭喜晒。{:1_338:}{:1_338:}{:1_338:}{:1_338:}

小瑟 發表於 2018-9-14 17:59

akira11092 發表於 2018-9-13 12:30
最緊要喜愛就得,聞到濃味咯
咪快收快放囉, 邊個影音友未幫趁過二手區

Akira兄,人地開開心心分享你就唔好又濃又剩啦,咸魚白菜,各有所愛,的確我都對今代Y記改觀,又可能今代唔係之前既咪,可能唔岩你咁解呢,都唔洗咁覆人既。{:1_332:}

小瑟 發表於 2018-9-14 18:01

issachar 發表於 2018-9-13 14:59
我都係果句... 市場上咁多 AMP, 唔同價位唔同取向, 有冇人比個客觀準則點樣先叫最好? 唔會有囉...

其實我想講左好耐,今代 Sony TV REMOTE都係咁設計,一塊過的,起初唔慣,依家好正。{:1_338:}

小瑟 發表於 2018-9-14 18:03

issachar 發表於 2018-9-13 16:23
唔想開咁多條 THREAD 洗板.... 不如0係呢度問下各位師兄意見

Front Height 或者 Surround, 唔想太貴有乜 ...

F.H同Surr都用LX2……我好不快呢。{:1_332:}{:1_331:}
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
查看完整版本: Yamaha RX-A3080 極速開箱!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。