robot388 發表於 2019-2-24 09:37

小瑟 發表於 2019-2-23 16:19
萬頭會入得舒服好多呢~

我都係等緊佢跌價{:8_394:}

owen234hk 發表於 2019-2-26 15:01

我都係等緊佢跌價

最新消息回落到$13XXX

robot388 發表於 2019-2-26 21:28

owen234hk 發表於 2019-2-26 15:01
最新消息回落到$13XXX

謝謝owen234hk 師兄 提供的信息

{:8_389:}
還未到心中的價位{:8_395:} 要再等一等先

鄭浩鋒@FB 發表於 2019-4-3 00:56

robot388 發表於 2019-2-26 21:28
謝謝owen234hk 師兄 提供的信息

同意再等,呢部野我覺得只係同黑磚呢個等級相提並論O既PLAYER(舊年展會試聽)

千秋南@G 發表於 2019-4-3 09:46

鄭浩鋒@FB 發表於 2019-4-3 00:56
同意再等,呢部野我講得只係同黑磚呢個等級相提並論O既PLAYER(舊年展會試聽) ...

再試過先啦 上年試應該係直頭未run-in過嘅聲黎

影音小編輯 發表於 2020-6-4 13:11

我都係等緊佢跌價

機會嚟啦師兄{:1_339:}

https://www.facebook.com/digibrave/photos/a.882297101934091/1621923774638083/?type=3&av=92477785501&eav=Afaz_0lNb1hszw3xTcoMUEqP5O2dRoFVhR3yUvGP_jzNtjyS8PCjOiDb1xFDJfiT1qI&theater

bertram 發表於 2020-6-5 00:05

影音小編輯 發表於 2020-6-4 13:11
機會嚟啦師兄

https://www.facebook.com/digibrave/photos/a.882297101934091/16219237746380 ...

知唔知邊到有得試,我本身用 p1, 諗住買 AK SA700 / SE100, 睇完呢部唔知邊部好

鄭浩鋒@FB 發表於 2020-6-5 09:56

bertram 發表於 2020-6-5 00:05
知唔知邊到有得試,我本身用 p1, 諗住買 AK SA700 / SE100, 睇完呢部唔知邊部好 ...

星仔3樓同鷹驚
頁: 1 2 3 4 [5]
查看完整版本: PLENUE L September release

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。