nanona 發表於 2018-8-15 23:23

matthew 發表於 2018-8-16 10:47

nanona 發表於 2018-8-15 23:23
Oppo 吾玩, 買少見少, 暫時都未有機可以代替, 所以我估二手價都可以好硬淨。 ...

我都相信係, 供求問題, 隔離台33 , 2手203 咩價錢咩情況下都極快成交到

root 發表於 2018-8-16 23:07

好彩昨天見到尼份帖文,今早立刻打去旺角相熟問有没有貨,幾經轉節地,老細好好人幫我同代理攞左一部,代理都话自己都所餘無幾!

JeffHo@G 發表於 2018-8-17 00:25

冇203咪Cambridge Audio咯

TomChan@G 發表於 2018-8-17 00:27

我都係會展買左部JB 203, 7099包一條78K英規電源線同4K Justice League

Happy89 發表於 2018-8-17 01:34

在二手市場連 103D一有出讓 , 就好快交易完成。

大玩偶 發表於 2018-8-17 13:17

TomChan@G 發表於 2018-8-17 00:27
我都係會展買左部JB 203, 7099包一條78K英規電源線同4K Justice League

咁明目張膽會展賣老翻 {:6_200:}

成龍大哥 發表於 2018-8-17 14:43

我都想入返部,.......................可惜唔夠錢{:1_255:}

TomChan@G 發表於 2018-8-17 15:12

大玩偶 發表於 2018-8-17 13:17
咁明目張膽會展賣老翻

仲係代理自己賣喎{:1_333:}{:1_333:}{:1_333:}

hkfnman 發表於 2018-8-17 15:40

AAA1 發表於 2018-8-15 08:02
我只是普通用家,也不是針對任何一位師兄或版主,只見双重標準
其實多次想取消会藉,以避爭執
如一個無關 ...

A師兄冤有頭債有主,
發洩都唔應該搵其他會員嘅。
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: 終於買到Oppo UDP-203了。

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。