samyiu 發表於 2018-8-14 21:46

小瑟 發表於 2018-8-14 22:31

下.......咁我話唔比彈??? 唔好玩啦, 好多人開PO係咁插P記, 插天記, 插S記, 我都冇攪過大家, 來來去去我都係唔希望有人成日借其他版友去宣傳自己洗版炸喎, ...如果大家都唔鐘意咁我都冇野好講, 老實講, 科林討論上不嬲小瑟都採取自由討論的態度, 有試過有個一間鋪頭廣告客戶, 比我地版友插到飛天, 該客人即時WHATSAPP我, 又話版友係打手又剩, 我自己就睇唔到果位版友有咩打手的證據, 所以我都只係同該客戶講, 佢係真版友分享, 我真係做唔到D咩呢!!!! 當然最後該廣告客就冇左啦.............小瑟有時覺得, 有時唔太誇張的"分享"我都唔會多理, 不過如果成個月不停係咁洗版, 次次都係借分享來推廣, 老實講我自己都睇到悶.....但亦因為如果係咁, 要小瑟去改變一直以來76科林係比大家分享心得同互相交流影音樂趣的傳統的話, 我諗我會情願小一個廣告客戶了.

可能你地都會話, "我果D都係分享, 我覺得調機調得好咪分享返自己感覺囉......." 得, 當然冇問題啦, 不過如果一日一個新PO地去開帖讚揚, 小瑟就唔會覺得係分享, 亦都唔會認為呢個所謂分享係幫到一眾76既AV兄弟. 如果係咁, 我諗76冇呢個福份去有一位大家覺得咁好的客戶呢!!!!

另外之前版友分享的帖子會關帖係因為樓主希望我關帖處理的, 因為樓主唔想76因為佢的帖另氣氛有變, 而我關左之後冇再三解釋係因為唔想大家覺得係該版友的帖子有問題, 其實我第一個版我屏蔽左之後都即時PM佢問返, 如果個帖係同一師父的調機就會 GROUP埋佢, 但佢回覆不是, 之後其他的回覆就開始有小小爭辯位, 所以我睇關帖都係好正常的呢. 點都好, 小瑟知道唔係人人都覺得我的做法一定正確, 不過小瑟最終都係要決定如何讓76科林版有返自己一直以來需要的規則.

如果今次事件另大家不快, 還望大家可以多多原諒.{:6_162:}

小瑟 發表於 2018-8-14 22:34

rodywong 發表於 2018-8-14 11:49
得罪講句,Post76 都要有錢才可繼續維持下去,咁有時佢地做下打手吹下某品牌的新產品如何地好,其實見怪不 ...

nikfung兄個帖???? 我就係見佢有不同見解, 所以先高亮佢呀, 有問題????

小瑟 發表於 2018-8-14 22:43

samyiu 發表於 2018-8-14 21:46
呢個已經唔係新聞啦 ! 我曾經用版主BAN人D準側去 REPORT 返比版主以至小失哥聽 ! 最後當然無咗件事啦 ,...

唔氹你地 , 又可以順理成章去賺呀 ! <------ 大家都係成年人, 大拿拿囉幾千蚊出來, 咁易氹的嗎??? 你侮辱緊大家呢~ 一年小瑟試咁多機, 今年又有幾多次團購左呢?? 好多機試過真係唔掂小瑟都唔會攪團購的!!!!

AAA1 發表於 2018-8-14 22:45

愈睇愈誤明,又說樓主要關,跟住又關貼而pm樓主,而主要針對懷疑賣廣告又不是,那便取消屏敞,消除大家疑慮
只是覺得一日一個調教貼也不是太多,只要不要不斷重覆,好過今日少過十個新貼

小瑟 發表於 2018-8-14 22:48

AAA1 發表於 2018-8-14 22:45
愈睇愈誤明,又說樓主要關,跟住又關貼而pm樓主,而主要針對懷疑賣廣告又不是,那便取消屏敞,消除大家疑慮 ...

一日一帖, 成個月講來講去都係讚位師父點勁點好都唔多...... SORRY, 小瑟的準則同你有不同了!!!! 抱歉抱歉!~~~

AskaLung@FB 發表於 2018-8-14 22:57

小瑟 發表於 2018-8-14 22:48
一日一帖, 成個月講來講去都係讚位師父點勁點好都唔多...... SORRY, 小瑟的準則同你有不同了!!!! 抱歉抱 ...

絕對同意你嘅做法,好耐之前已經覺得日日睇嗰啲讚師父post 好煩厭

AskaLung@FB 發表於 2018-8-14 23:25

kwokg師兄,我又可吾可以講,淨係識支持讚揚post,成個打手咁款好肉麻!.

samyiu 發表於 2018-8-14 23:47

samyiu 發表於 2018-8-15 00:36

頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 原來不准回覆

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。