mtvbb 發表於 2018-10-7 15:15

大家有無睇 FF2 既UHD
我見我係3:40左右車內音響果個位付近, 會無LALA 有一下" CHAT/PA" 一聲好大聲, 係前置既右上方
呢個聲我係先前DTS DEMO 果到既HARRY PORTER 講佢地係山1洞騎上條龍, 都有, 果時呢下係右後上方
同樣都係係DTS X 既音效上. 你地有無呢個問題呢

colepang 發表於 2018-10-7 15:22

而家是否應該買x20

mtvbb 發表於 2018-10-18 13:36

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a1z10.3-b.w4011-17651935156.115.7e4821262Nco90&id=580001791893&rn=1dcff56890bd25565a28d6956581b0b9&abbucket=7&sku_properties=1627207:28330

開始預定, 保價1111, 下星期2發貨
晒收件圖再平10雞

rukawa20001 發表於 2018-10-18 23:11

mtvbb 發表於 2018-10-18 13:36
https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a1z10.3-b.w4011-17651935156.115.7e4821262Nco90&id=580001791893 ...

同x9s 有乜分別?

mtvbb 發表於 2018-10-19 10:16

rukawa20001 發表於 2018-10-18 23:11
同x9s 有乜分別?

未見大分別, 等人出左機再睇定D先考慮

hkboy 發表於 2018-10-19 22:08

同x9s 有乜分別?

粒CPU 唔同左,其他睇CONFIG 分別不大

正宗球迷 發表於 2018-11-3 13:43

想問下x9s用家, 你地有冇用佢個海報牆播片??

佢上網搵完海報同片名後,可唔可以自己改片名??由於我揀左香港,
佢電影內容介紹係用番香港版,但係片名就用番大陸譯名, 我想手動轉番香港名係冇地方改,只可以轉相.

佢好似唔係用nfo做match. 有冇ching知點搞? thx

用kodi就冇事,係出唔到bd menu同未能夠發揮個盒既功能
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]
查看完整版本: Zidoo x9s

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。