臭鼬鼠 發表於 2018-7-10 01:45

vpun914 發表於 2018-7-10 00:35
我又想知哪裡可買?

https://item.taobao.com/item.htm?id=559719020704&scm=20140651.199.HK.968570152&a=bu_service_tk_para=google_user_id=%25m&gclid=CjwKCAjwj4zaBRABEiwA0xwsP5nvwm_Llt50Cl8VRNLIA8WWyuOWWyaQQMtK5xk0scMauxNsEhugLRoCA_sQAvD_BwE

幾十蚊條真抵玩

kingoffatboy 發表於 2018-7-10 02:53

條線我都有,淘寶話間廠係AQ同廠代工?(唔知真定假),不過幾十元人仔都算抵玩(如果無特別要求),但要留意佢插頭無分入定出

AskaLung@FB 發表於 2018-7-10 05:56

樓主,我諗個位師兄吾係講緊你hard sell,你細心一啲再睇睇啲post{:1_333:}

tommy1976 發表於 2018-7-10 06:15

lawterry 發表於 2018-7-9 22:12
need cal cal

樓主大人, 我指呢位師兄呢. {:1_347:}

Sun811 發表於 2018-7-10 08:44

玩影音的師兄都想自己套器材聲畫都有進步,正如樓主買線覺得有改善咁,但也有師兄認為Cal吓會更好,無問題喎。

fishbone8822 發表於 2018-7-10 09:02

公道D講句, 假設色唔準要點做? 咪就係"need cal cal"
自己調或找人調也是可以, 最終都係睇對色的要求及個人口味

色唔岩/準就係要cal(調)色, 合情句理{:1_249:}

dreamchung 發表於 2018-7-10 09:06

係喎,點解之前講cal oled/led 既post無哂既?

想睇返學下野都唔得添?

ykluk 發表於 2018-7-10 10:08

作為公開既討論forum, 係真心分享定係打手post, 小弟相信各位CHING心中有數, 如果係新入嚟既師兄有時間刨吓文, 又或者問一啲資深而又公正既師兄大師都略知一二~{:9_423:}

有人真心分享吓, 有人真心搵食開吓飯, 有人扇風點吓火, 咁多年真係咩人都有, 不過小弟覺得其實只要唔好人身攻擊一切以和為貴, 點回post點講都無咩所謂, 煩啲都想講句, 其實大部份師兄都真係識分既~!! {:9_421:}

BTW, 小弟好支持真心分享既師兄, 樓主呢個post真心要加分~!! {:9_426:}

真心講完~{:6_174:}

mark1 發表於 2018-7-10 10:39

香港,變得無言論自由了。

極地雪 發表於 2018-7-10 10:45

tommy1976 發表於 2018-7-10 06:15
樓主大人, 我指呢位師兄呢.

抱歉,師兄,誤會了你既意思!
我只係純粹想分享個人既用後感,
如有師兄覺得不安,不喜勿插!
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: 小改變,大改善 Zeskit cinema plus HDMI cable

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。