小瑟 發表於 2018-7-6 07:03

issachar 發表於 2018-7-6 06:46
大王, 我問 OLED burn-in 既問題, 你既解答令大家對 SONY 既 OLED 信心大增!   ...

Sorry Sorry,原來係你,我知勒,原來你都有自己打機專頁,仲做埋開箱Live比大家堅有心呀。{:1_351:}

我反而想問點解你唔比 Sony安裝既??

小瑟 發表於 2018-7-6 07:04

XPR 發表於 2018-7-5 17:31
65" 我都係一個人 開箱、裝機、擺位

勁…{:1_339:}

小瑟 發表於 2018-7-6 07:06

JerryIp@FB 發表於 2018-7-5 14:50
小瑟哥,果日我都有去event我係帶黑色魚夫帽坐前排果男仔呀??‍♂️??‍♂️??‍♂️都有問hdmi線 ...

哈哈,果日多人,我攪錯哂大家呢,真係Sorry呢。{:1_347:}你攪掂左未呀?效果如何???

issachar 發表於 2018-7-6 08:16

小瑟 發表於 2018-7-6 07:03
Sorry Sorry,原來係你,我知勒,原來你都有自己打機專頁,仲做埋開箱Live比大家堅有心呀。

...

自己鍾意玩 gadget 所以開個 page 自娛下... 絕對係業餘級 {:6_203:}

唔搵 SONY 裝機因為要等多幾日, 我太心急喇, 哈哈!

真係忍唔住要立即搬佢返屋企呀! {:6_208:}

不過我都想知 SONY 師父上門裝機會做 D 乜野呢?

Paul1980 發表於 2018-7-6 11:10

issachar 發表於 2018-7-6 08:16
自己鍾意玩 gadget 所以開個 page 自娛下... 絕對係業餘級

唔搵 SONY 裝機因為要等多幾日,...

SONY 裝機師傅也只是裝完個腳座之後,放上枱面,插天線追完電視台就走。

最大分別是,sony師傅開盒裝,電視有破損,sony付責換機。

你自己裝,有破損,你自己付責

issachar 發表於 2018-7-6 11:39

Paul1980 發表於 2018-7-6 11:10
SONY 裝機師傅也只是裝完個腳座之後,放上枱面,插天線追完電視台就走。

最大分別是,sony師傅開盒裝, ...

完全了解{:6_142:}

我都覺得唔太難裝,唔好一個唔小心用 panel 借力就得

JerryIp@FB 發表於 2018-7-6 12:46

小瑟 發表於 2018-7-6 07:06
哈哈,果日多人,我攪錯哂大家呢,真係Sorry呢。你攪掂左未呀?效果如何??? ...

買左電視啦??‍♂️,畫行fibbr pure聲行AQ mocha,amp用onkyo730,不過電視同amp未送到☹️試唔到效果住,黎整料再整個開箱文??‍♂️我都唔知hdmi線咁行o唔ok,上次聽你講話有渡銀hdmi聲會好靚d,所以博條mocha返黎

waihunglee 發表於 2018-7-6 13:05

issachar 發表於 2018-7-6 06:50
係呀, 最好當然係搵返 SONY 上黎裝!

OPPO 我心大心細, 其實想買黎順便 RIP SACD ...

Oppo 只有103或105可 ripSACD, 其實我都 好想rip SACD, 但又要睇4K, 所以選了203

issachar 發表於 2018-7-9 10:38

waihunglee 發表於 2018-7-6 13:05
Oppo 只有103或105可 ripSACD, 其實我都 好想rip SACD, 但又要睇4K, 所以選了203

咁冇法了.... 唯有唔 RIP 碟....

大mo 發表於 2018-7-9 11:17

issachar 發表於 2018-7-6 11:39
完全了解

我都覺得唔太難裝,唔好一個唔小心用 panel 借力就得

問題係,唔係開箱時自己整壞,而係本身已經係損壞咗都入你數{:6_187:}
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7
查看完整版本: 人生第一部 OLED - Sony A8F 一人裝機!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。