aoc903 發表於 2018-7-9 17:21

風緣 發表於 2018-7-9 16:52
A5 裝唔裝到ACESTREAM?

無試, A5無play store, x9s 我買的是國際版本,有play store, 所以一search完可即裝。

lnchu 發表於 2018-7-10 08:23

A5也可装英文板有google play

阿風 發表於 2018-7-10 11:51

aoc903 發表於 2018-7-9 17:21
無試, A5無play store, x9s 我買的是國際版本,有play store, 所以一search完可即裝。 ...

想問 x9s 出唔出到真卡拉OK字幕?

aoc903 發表於 2018-7-10 17:49

阿風 發表於 2018-7-10 11:51
想問 x9s 出唔出到真卡拉OK字幕?

這就不太精楚,x9s巳很少用除了睇波。

阿風 發表於 2018-7-11 17:43

aoc903 發表於 2018-7-10 17:49
這就不太精楚,x9s巳很少用除了睇波。

唔該先, 因為 A 系 (e.g. A5) 出唔到, 所以問下睇下 X9 得唔得...
不過都係唔得的多 {:6_154:}

nighos 發表於 2018-7-11 23:18

搭單問下如果$5000 budget畫質係咪egreat a11最好?

nighos 發表於 2018-7-11 23:34

因為用緊oppo 203,想搵個media player畫質唔輸佢的
thanks

Mosque 發表於 2018-7-12 18:23

fishbone8822 發表於 2018-7-12 21:15

nighos 發表於 2018-7-11 23:34
因為用緊oppo 203,想搵個media player畫質唔輸佢的
thanks

<分享> 真實個案

對面海1月份時有班友仔無心插柳下試左x8/x9s 後好多疑問...
是眼花還是幻覺..點解"4K+HDR畫面 "好似比用緊的203 靚咁多(夾真4K雷射投影播同樣的iso/bdmv作測試)
於是成班三五成群幾對眼睛來整多次同場ABC比較, 203/205/x8/x9s

結果當晚在面書開貼...一夜間走左六部203.........

註: 但穩定性, 導航能力還是203 "強", 合子總是有d bugs..雖然經常出新fw...但總是不完美{:1_254:}

nighos 發表於 2018-7-12 23:07

fishbone8822 發表於 2018-7-12 21:15
真實個案

對面海1月份時有班友仔無心插柳下試左x8/x9s 後好多疑問...

唔該師兄
即係x8定x9s好呢?
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: 高清播放機

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。