issachar 發表於 2018-6-12 20:14

MDLP 發表於 2018-6-12 16:27
logitech電腦衛星喇叭嘅THX認證
同家庭又唔一樣
家庭又有唔同標準

其實都係貪平... 二千零蚊有呢個效果係唔錯...
同埋冇地方擺 AMP... 一闊三大... 不過最後都係覺得忍唔住加入 AV 大家庭...

issachar 發表於 2018-6-12 20:14

Hd2017 發表於 2018-6-12 17:12
Power 燈 又紅又綠

快 D CALL 麥小姐求救......

NETDSL0100 發表於 2018-6-12 20:38

MDLP 發表於 2018-6-12 16:24
其實呢啲咁粗邊箱體細
扣埋個有效發聲面積係好细
差得唔多錢又比得起放得落

其實佢依d一個被動一個主動既單元同一d兩個主動既單元有咩分別?兩個主動個速度快d?例如MK個d因為一個主動係個箱入面?所以係加強左個速度?一個主動一個被動個量大d?

MDLP 發表於 2018-6-12 21:11

NETDSL0100 發表於 2018-6-12 20:38
其實佢依d一個被動一個主動既單元同一d兩個主動既單元有咩分別?兩個主動個速度快d?例如MK個d因為一個主動 ...

好難一慨而論
不過大地震賣到呢個價
真係極極極抵玩

bigair 發表於 2018-6-13 00:30

MDLP 發表於 2018-6-12 16:24
其實呢啲咁粗邊箱體細
扣埋個有效發聲面積係好细
差得唔多錢又比得起放得落

無錯,十仔起碼12",可以的話就15"{:6_138:}

Aria Audio 發表於 2018-6-20 23:00

Hd2017 發表於 2018-6-12 07:38
你哋就開心我玩咗幾日就壞咗

你好啊{:1_245:} 先生係咪上星期已經打咗比我地呢?

issachar 發表於 2018-6-21 02:48

audioyui 發表於 2018-6-20 23:00
你好啊 先生係咪上星期已經打咗比我地呢?

麥小姐出巡呀!!!! {:6_193:}

davidwong88 發表於 2018-6-25 09:11

so nice!!
頁: 1 [2]
查看完整版本: Earthquake 大地震 P10v2 入手

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。