Iamtheoracle 發表於 2018-6-6 22:43

迎接世界盃開箱

迎接世界盃,等不及行貨,昨天淘,今天收貨安裝埋,一切順利冇死點光點,4K OLED 確係比之前用的大躍進,還要是老婆送的,開心分享一下✌?

bb2046 發表於 2018-6-7 13:18

A8?. 我見蟲蟲65"人仔23K,想博一水

Iamtheoracle 發表於 2018-6-7 13:27

bb2046 發表於 2018-6-7 13:18
A8?. 我見蟲蟲65"人仔23K,想博一水

師兄,
係A8F65”,正是蟲蟲,我重係落訂後貨到才付尾數,的確好抵,重好快手,我暫時一切ok

hkboy 發表於 2018-6-7 13:40

香港買sony 行貨好貴, 樓主可否pm 我邊處買嗎?

大mo 發表於 2018-6-7 13:52

睇到我流晒口水..部電視同孤獨的美食家D 野食{:6_178:}

WY807 發表於 2018-6-7 18:55

bb2046 發表於 2018-6-7 19:19

Iamtheoracle 發表於 2018-6-7 13:27
師兄,
係A8F65”,正是蟲蟲,我重係落訂後貨到才付尾數,的確好抵,重好快手,我暫時一切ok ...

師兄:可update DV 軟件?

Iamtheoracle 發表於 2018-6-7 19:56

大mo 發表於 2018-6-7 13:52
睇到我流晒口水..部電視同孤獨的美食家D 野食

係,孤獨美食家D畫面好似靚D

Iamtheoracle 發表於 2018-6-7 19:57

WY807 發表於 2018-6-7 18:55
是否可以對應藍芽耳筒?

我要找個藍芽耳筒試下先

Iamtheoracle 發表於 2018-6-7 20:01

bb2046 發表於 2018-6-7 19:19
師兄:可update DV 軟件?

昨天自動裝左個update,冇留意佢包乜
大陸機冇YouTube 和Netflix 嗰D,未試到
Weekend 買左4K blu ray 機再update
頁: [1] 2
查看完整版本: 迎接世界盃開箱

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。