tps@G 發表於 2018-5-28 18:02

antik0928 發表於 2018-5-27 16:58
號外

今日行過九龍灣通利涼下冷氣,點知佢做折上折

恭喜{:1_351:}

antik0928 發表於 2018-5-28 19:17

Raycheung 發表於 2018-5-28 16:51
低買喎

仲有貨,部分信用卡仲可以做分期

{:1_340:}

tps@G 發表於 2018-5-28 18:02
恭喜

多謝師兄

Raycheung 發表於 2018-5-28 20:14

仲有貨,部分信用卡仲可以做分期

我過年時已入手,開心使用中{:6_134:}

tps@G 發表於 2018-5-30 11:43

多謝師兄

我現在對5600都心思思
但有一問題就係5600高度.....
我現在電視機與眼睛距離6呎,睇緊55吋電視,而5600高度係21cm,5600加埋地櫃高度72cm,
而電視機高度71cm我怕抬高頭睇電視抬得太高

antik0928 發表於 2018-5-30 13:49

tps@G 發表於 2018-5-30 11:43
我現在對5600都心思思
但有一問題就係5600高度.....
我現在電視機與眼睛距離6呎,睇緊55吋電視,而5600高度 ...

放電視頂上牆有無得諗呢?

風緣 發表於 2018-6-4 11:22

tps@G 發表於 2018-5-24 20:02
有興趣試埋呢部ONKYO LS7200, ATMOS幾爽,但個人感覺低音唔係好夠力

【評測】

諗緊LS7200 定 5600 始終差1/3 價錢

mattzxc 發表於 2018-6-4 11:30

5600我都差唔多用左成年

我放係房到收晒貨!
最衰係冇HDR...搞到我睇戲同打機用左電視兩個HDR位....

antik0928 發表於 2018-6-4 14:22

耳聽為實

有時會有好多因素影響

timmy 發表於 2018-6-9 17:41

5600 同 2700 我都試過 , 安仔7200 我未試過 , 師兄有無試過實物 ? 咩效果 ? 因我都正搵緊SOUNDBAR
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: SOUND BAR YAMAHA 5600 / SONY HT-SH5000 / SONY HT-Z9F

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。