henrywmh 發表於 2018-5-31 22:05

最終入左65“ A1,個價都幾靚,不過百x匯同豐x都都無貨了,佢地話唔會再番貨

咁岩見到今日有dv個fw 出左,正呀!

ernietse 發表於 2018-6-3 16:05

日本新A8 定價平過 A1, 6月28號有貨賣{:8_376:}

我諗咗咁耐買唔到a1就係機後邊嗰舊麻煩嘢{:8_381:}

AskaLung@FB 發表於 2018-6-3 17:48

日本新A8 定價平過 A1, 6月28號有貨賣

我諗咗咁耐買唔到a1就係機後邊嗰舊麻煩嘢...

Ching報料,日本版係上海造

kongtat 發表於 2018-6-3 21:18

日本新A8 定價平過 A1, 6月28號有貨賣

我諗咗咁耐買唔到a1就係機後邊嗰舊麻煩嘢...

Same here!

henrywmh 發表於 2018-6-3 23:05

kongtat 發表於 2018-6-3 21:18
Same here!

我本身都係因為呢個原因o係度等,但無奈一直都未有價錢,加上6月中又要搬,無電視睇世界杯{:1_247:}
唯有入手A1, 如果要買埋soundbar 既話又要諗下點樣放部電視,因為個電視櫃只係得40cm 深,放唔哂兩樣
有無ching 有用過呢個升降架?我見hktvmall 同淘寶都有賣,好似可以解決到個問題

https://www.hktvmall.com/hktv/zh/main/AVTV-Mall/s/H5569001/電子消閒/電子-數碼-電器/影音產品/影音配件/TV55-4060電視屏幕座檯架/p/H5569001_S_TV-55

angusluk 發表於 2018-6-10 21:20

henrywmh 發表於 2018-5-31 22:05
最終入左65“ A1,個價都幾靚,不過百x匯同豐x都都無貨了,佢地話唔會再番貨

咁岩見到今日有dv個fw 出左, ...

how
much u buy?

小小Pat 發表於 2018-6-11 10:58

henrywmh 發表於 2018-6-3 23:05
我本身都係因為呢個原因o係度等,但無奈一直都未有價錢,加上6月中又要搬,無電視睇世界杯
唯 ...

其實內置喇叭Accoustic surface幾好,除非要玩多聲道soundbar,否則有點浪費,反而可考慮加隻subwoofer呢!{:1_338:}

issachar 發表於 2018-6-11 11:34

原來果部就係 A1.... 我果時仲諗邊個咁聰明發明部機咁樣擺 {:6_126:}

henrywmh 發表於 2018-6-11 13:05

angusluk 發表於 2018-6-10 21:20
how
much u buy?

#*&^),豐X 買的,不過應該係賣完就唔會再入貨,我問過百X匯,佢地一早就無唒。

henrywmh 發表於 2018-6-11 13:06

小小Pat 發表於 2018-6-11 10:58
其實內置喇叭Accoustic surface幾好,除非要玩多聲道soundbar,否則有點浪費,反而可考慮加隻subwoofer呢 ...

我打算買ST5000 呀,無位放咁多喇叭又想聽鴨毛唯有用Soundbar {:1_338:}
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: Sony 65" 要A1 定等A8F 好?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。