KaiWang@FB 發表於 2018-5-16 17:06

patrickcw 發表於 2018-5-16 16:11
if confirmed dead px, more than 3 can exchange

希望順利啦...但睇落又真系唔似死點.

KwongD7689 發表於 2018-5-16 17:35

昆虫咁款

keith688 發表於 2018-5-16 20:24

我都係啱啱買咗冇認真試!
咁嘅情况應該有得換!

zardwys 發表於 2018-5-16 22:47

Ching, 我同你case差不多,我1月喺中X買43EX680,又係畫面中間位有一大粒灰塵,師父影咗相三日後call我要換機, Ching 放心有得換的!

KaiWang@FB 發表於 2018-5-16 22:51

zardwys 發表於 2018-5-16 22:47
Ching, 我不同你case差不多,我1月喺中X買43EX680,又係畫面中間位有一大粒灰塵,師父影咗相三日後call我要換 ...

感謝你反饋 星期六檢查完我在匯報

KaiWang@FB 發表於 2018-5-20 10:05

星期6信興師傅檢查完 影咗幾張相 問我要求點處理,我話梗喺要求換機啦,頭7都未過,
之後佢話照幫我報上去,佢都唔知有冇得換,要公司決定,就算換機都喺齋機冇包裝來?
有冇其他師兄有換機經驗可以分享下?換機是否齋機冇任何其他包裝?

zardwys 發表於 2018-5-20 12:15

佢哋會拎部新機上來拆盒換走有問題果部,你原先個盒佢地不會收,有問題果部會入新盒,remote佢地都不會換,剩換機

zardwys 發表於 2018-5-20 12:17

KaiWang@FB 發表於 2018-5-20 10:05
星期6信興師傅檢查完 影咗幾張相 問我要求點處理,我話梗喺要求換機啦,頭7都未過,
之後佢話照幫我報上去,佢 ...

佢哋會拎部新機上來拆盒換走有問題果部,你原先個盒佢地不會收,有問題果部會入新盒,remote佢地都不會換,剩換機

KaiWang@FB 發表於 2018-5-20 12:23

zardwys 發表於 2018-5-20 12:17
佢哋會拎部新機上來拆盒換走有問題果部,你原先個盒佢地不會收,有問題果部會入新盒,remote佢地都不會換 ...

收到,感謝,最快都要星期3先有消息

KaiWang@FB 發表於 2018-5-24 13:28

更新返進度,信興今朝復,話部機停產了,佢地冇貨換,
選擇1 返廠維修
選擇2 聯絡中原睇下有冇貨可以換比我

即喺又射返個波比中原....
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: panasonic 49ex680幾多點死點可換貨?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。