dstfull 發表於 2018-4-30 01:35

可能我不是專業..只能同simple test 去做.但我朋友在Aust 或 UK...都是MIC 的...
我估MIJ 不是好多地方發售

G36 發表於 2018-4-30 08:27

leeon 發表於 2018-4-28 23:23
最敝又要播放器固件配合,部A1賣到咁貴好心用埋硬件杜比視界!

師兄講出重點

civiclau 發表於 2018-4-30 08:43

官網某啲型號有價錢了 好似65”X9000F 32990 而舊機65”X9300E 33480 同 65”X9000 27980

arcll 發表於 2018-4-30 20:35

homealone 發表於 2018-4-29 07:52
Sony 力推 OLED 電視搶攻高階電視市場,並祭出殺價策略保衛市佔。Sony A8F 系列 OLED 電視,價格大砍 40%...

65吋9000F, $33000開賣,65吋A8F點可能$30000樓下開賣㗎…

sincarter 發表於 2018-4-30 21:48

其實A8F / 9000F 分別係咪個喇叭???
我睇個spec兩隻好接近

kongtat 發表於 2018-4-30 21:54

arcll 發表於 2018-4-30 20:35
65吋9000F, $33000開賣,65吋A8F點可能$30000樓下開賣㗎…

佢應該計咗美金價:
US X900F        USD2200, 唔使HKD20000, 但開33000!
USA8F                USD3800, 唔使HKD30000, 照睇要開43000以上!

真係唔明有咩唔同可以差咁遠!
{:6_164:}$%&%^*@(

AskaLung@FB 發表於 2018-4-30 22:04

sincarter 發表於 2018-4-30 21:48
其實A8F / 9000F 分別係咪個喇叭???
我睇個spec兩隻好接近

最大分別一個用Oled ,一個用Led

sincarter 發表於 2018-4-30 22:16

AskaLung@FB 發表於 2018-4-30 22:04
最大分別一個用Oled ,一個用Led

睇漏左呢樣。。。謝謝

咁如果A1同A8F比較呢?

kongtat 發表於 2018-4-30 22:24

睇漏左呢樣。。。謝謝

The Speakers!

hoikei 發表於 2018-4-30 22:54

睇漏左呢樣。。。謝謝

厚薄之分
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9
查看完整版本: Sony TV A8F/X9000F 同 UBP x700 有實物响旺角新世紀睇啦

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。