summon 發表於 2018-4-18 08:03

xyz56789xyz 發表於 2018-4-18 01:37
師兄:
請問你果部686E喺邊度買?

敢問師兄:所說的靚價是多少?請PM小弟{:1_333:} 小弟都想上返有 THX 的機{:1_330:}

raylee 發表於 2018-4-18 09:30

Onkyo 機損壞率高, 客服無人聽, 禮品登記左又唔送

中左一次伏, 送俾我都唔要

andy8888 發表於 2018-4-18 09:44

Onkyo pioneer送俾我都唔要X2

JonesChan 發表於 2018-4-18 10:46

xyz56789xyz 發表於 2018-4-18 01:37
師兄:

我嗰部係676E呀...唔係686E

xyz56789xyz 發表於 2018-4-18 12:06

中左一次伏, 送俾我都唔要 ...

我買即場攞埋禮劵

小瑟 發表於 2018-4-18 17:25

JonesChan 發表於 2018-4-17 21:33
大王,之前新AMP壞咗吖嗎...

{:6_136:} 唔緊要啦, 你果部676都正呀!!!!

小瑟 發表於 2018-4-18 17:26

師兄:

唔上網玩小D野架喎, FW UPDATE又要上網, 又可以 TIDAL等等.....不過就咁睇戲都好正就真既!!!

小瑟 發表於 2018-4-18 17:27

xyz56789xyz 發表於 2018-4-18 01:51
謝謝英明神武嘅版大個超值686評測,部機唯一瑕疵係個得幾張安裝示意圖,乜都要自已掃碼去下載,就咁上官網 ...

係啦, 依家D書仔真係好小野睇, 佢地都預哂你上網.......英明神武就唔係架勒, 自己睇自己仲見到月來月肥呢!!!!{:6_140:}

小瑟 發表於 2018-4-18 17:29

中左一次伏, 送俾我都唔要 ...

的確, 佢早幾年的機係出左D問題既, 所以佢地痛定思痛, JOIN返 THX 比返佢地做測試, 希望可以打返響個朵啦.........老實講, 今代唔係有THX, 我都唔會留意呢!!{:6_136:}

小瑟 發表於 2018-4-18 17:30

andy8888 發表於 2018-4-18 09:44
Onkyo pioneer送俾我都唔要X2

{:6_127:} 如果有人送, 記得搵我呀!!!! 我外母果邊岩用.......仲有我細佬都岩用呢~{:6_122:}
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 回歸性價比之作 - Onkyo TX-NR686「THX Select認證」開箱評測

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。