vicken 發表於 2018-3-17 07:52

遲來的生日禮物 svs 16吋

呢個係我 人生中收過最 大份禮物, 一個人搬真係幾吃力, 好彩太座今次出錢又出力!
原本用緊舊款mk mx5000, 但係原來而家依隻仲 細隻過5000感覺上因為 5000畀佢 深同 高, 擺好咗位但未有時間set, 線材方面 都仲係用住舊線材 係電源線 要買 因為mk 原身已經有電源線, 搵毒西 整咗條 sommer 4m,古河1363g fi11g 原來妹仔大過主人婆 不過頭尾插件都用得番。

wman 發表於 2018-3-17 08:24

師兄,呢份禮物非常正,我朋友果隻都來緊,期代中 {:6_134:}

MartinTong 發表於 2018-3-17 08:27

{:1_328:}{:1_328:}{:1_328:}

pac 發表於 2018-3-17 08:47

快D set 好再報告一下
麻煩曬{:6_162:}

wingleong 發表於 2018-3-17 11:32

恭喜ching 呢隻我都好有興趣
行定水?

alanadc23 發表於 2018-3-17 12:43

vicken 發表於 2018-3-17 13:42

wman 發表於 2018-3-17 08:24
師兄,呢份禮物非常正,我朋友果隻都來緊,期代中

係咪p12呀, 我仲有一隻嚟緊呀就係p12 v2因為我不嬲都用開兩隻嘅, 之前係mx150

wman 發表於 2018-3-17 13:44

vicken 發表於 2018-3-17 13:42
係咪p12呀, 我仲有一隻嚟緊呀就係p12 v2因為我不嬲都用開兩隻嘅, 之前係mx150 ...

svs16

ctmctm2012 發表於 2018-3-17 14:49

恭喜ching {:6_142:}

vicken 發表於 2018-3-17 15:10

ctmctm2012 發表於 2018-3-17 14:49
恭喜ching

Thank {:1_326:}{:1_326:}
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 遲來的生日禮物 svs 16吋

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。