sunnyslhf 發表於 2018-5-15 00:42

chiyuen1205 發表於 2018-5-15 00:32
請問係邊間?咩價既85折?可以pm我嗎

check PM

洪威 發表於 2018-5-15 19:40

sunnyslhf 發表於 2018-5-15 00:42
check PM

H&M 有數圍嗰幾款耳機,晨早都賣晒喇!

Jerry_Banana 發表於 2018-11-14 17:30

唔知大家有冇留意,
隻Trifi 再降價到$2580,
真係可以話係超值之選

sunnyslhf 發表於 2018-11-15 01:08

Jerry_Banana 發表於 2018-11-14 17:30
唔知大家有冇留意,
隻Trifi 再降價到$2580,
真係可以話係超值之選

比 AK Billie Jean 打殘左.. AK 減到 1980 仲送 XB10.... 佢唔減唔掂。

By the way, 呢隻係咪限定? 如果係,應該唔多貨啦。

Jerry_Banana 發表於 2018-11-15 09:34

sunnyslhf 發表於 2018-11-15 01:08
比 AK Billie Jean 打殘左.. AK 減到 1980 仲送 XB10.... 佢唔減唔掂。

By the way, 呢隻係咪限定? 如果 ...

AK BJ 我都有隻,其實兩隻走向唔同,
冇話一定要二選一

vivibo 發表於 2018-11-15 10:39

Billie Jean仟幾蚊性價比好高, 抵玩!{:6_142:}

slche2001 發表於 2018-11-18 18:06

By the way, 呢隻係咪限定? 如果 ...

其實 AK Billie Jean買唔買得過? 配黑磚, 謝謝!

rlmfung 發表於 2018-11-18 22:51

slche2001 發表於 2018-11-18 18:06
其實 AK Billie Jean買唔買得過? 配黑磚, 謝謝!

這兩隻都試過, 本人覺得Billie Jean 聲音同 Trifi 比, 應該低兩班.

CalvinCheung@FB 發表於 2018-11-19 11:35

rlmfung 發表於 2018-11-18 22:51
這兩隻都試過, 本人覺得Billie Jean 聲音同 Trifi 比, 應該低兩班.

Trifi 都出左一段時間, 如果同差不多價位比, 例如:AAW A3H, FENDER FXA5, A7, 有咩優勝之處?

rlmfung 發表於 2018-11-19 22:36

CalvinCheung@FB 發表於 2018-11-19 11:35
Trifi 都出左一段時間, 如果同差不多價位比, 例如:AAW A3H, FENDER FXA5, A7, 有咩優勝之處? ...

Trifi 和 A7不相伯仲, Trifi more bass, A7 more details.A3H 和 A5 未聽過.
頁: 1 2 3 4 [5]
查看完整版本: JH Audio Trifi

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。