JonesChan 發表於 2018-3-8 08:36

sent

tonyl626 發表於 2018-3-8 10:06

淘寶網大把選擇,呢隻啲聲得唔得?咁平買黎玩AV都好。

kc2017 發表於 2018-3-8 10:54

可以比條link分享下嗎? Thanks!!!

mingevo1030 發表於 2018-3-8 11:34

Ching, 有冇用後感

HKFBI 發表於 2018-3-8 11:44

Ching, 比條link分享下. 唔該哂!

kingoffatboy 發表於 2018-3-8 11:52

JonesChan 發表於 2018-3-8 08:36
sent

謝謝師兄

JonesChan 發表於 2018-3-8 13:11

tonyl626 發表於 2018-3-8 10:06
淘寶網大把選擇,呢隻啲聲得唔得?咁平買黎玩AV都好。

我覺得換咗後低音豐滿咗,高音就豐富咗...層次感都幾好.
暫時只係試咗聽歌,未試睇戲!
再煲吓應該會仲好,畢竟前置同喇叭線都係新買.

不過都係嗰句,咁嘅價錢收晒貨啦~~~
同埋我之前條線只係普通嘢!

JonesChan 發表於 2018-3-8 13:14

sent

jkitkit 發表於 2018-3-8 13:36

可以比條link分享下嗎?

kitbrian 發表於 2018-3-8 13:37

可以俾條link分享下嗎?{:6_128:}
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 淘佬喇叭線~~~窮人因物 (2019/09/03更新)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。