ah-b 發表於 2018-3-4 21:23

馬蘭士 MARANTZ AV Amp 擴音機

型號: MARANTZ SR6011, 黑色,極新淨靚仔,擺多極小用。

香港正D&M行貨,原裝盒/Menu/所有配件全齊,仲有一年正代理保養。

馬蘭士AV Amp性價比高最抵抵玩之選!

Spe.:
http://us.marantz.com/us/Products/Pages/ProductDetails.aspx?CatId=avreceivers&ProductId=SR6011

100% work 九龍區交易。

誠信交易,無意勿擾,謝絕完美主義驗屍官無塵大師;有意請留聯,壓價人士不留聯一律不覆。

HK$6800-

patrickcw 發表於 2018-3-5 11:23

新款6012都係買緊6字頭{:1_332:}

patrickcw 發表於 2018-3-6 15:14

樓主PM我:
ah-b   
邊位?關你乜x野事?

ah-b 發表於 2018-3-6 16:11

patrickcw 發表於 2018-3-6 15:14
樓主PM我:
ah-b   
邊位?關你乜x野事?

仲有呢句: x你老母呀八婆!

patrickcw 發表於 2018-3-6 16:18

ah-b 發表於 2018-3-6 16:11
仲有呢句: x你老母呀八婆!

垃圾不如{:1_338:}

ah-b 發表於 2018-3-6 18:59

patrickcw 發表於 2018-3-6 16:18
垃圾不如

係妳自己硬膠申請俾人X,搞屎棍八婆!

patrickcw 發表於 2018-3-6 20:08

ah-b 發表於 2018-3-6 18:59
係妳自己硬膠申請俾人X,搞屎棍八婆!

樓主唔使咁擔心, 好多水魚鐘意用貴過一手價錢買二手野{:1_339:}

bbmimiling 發表於 2018-3-6 23:27

賣得貴又無品,又話不留聯不覆,但又覆左禁多次,唔通留左聯?我申利,冇留聯,記緊不要覆,否则就真的不老實。

jasugun 發表於 2018-3-6 23:32

個價set高左咪減返囉
使唔使起晒鋼咁惡

ah-b 發表於 2018-3-7 21:29

我想講而家究竟係邊q個走黎挑起火頭先呢?

我賣乜野/賣幾錢/設乜條件吾係我自由既咩?賣件野有咁多無謂限制,連「不留聯不覆」都要俾會人話無品又惡?野蠻到咁,究竟係邊個惡d呀? 咩世界呀!吾知以為呢度係大陸網站黎!

我無用支搶指住任何人方人買,自由市場買賣,貨真價實又吾係呃人,吾鍾意米吾好買吾好睇囉有乜所謂者,三吾識七關你九事,點解仲要立心不良咁無聊指指點點做搞屎掍?

我從不喜歡吵吵鬧鬧,亦從不得失任何人,客客氣氣交易,吾知點解無喇喇都有人咁得閒響度挑火頭温交嘈?乜香港而家網上越來越多劣質人低到好似大陸d腦殘左膠咁!?

出面街咁多影音古惑店呃神騙鬼又吾見佢地出聲?出面d無良地產炒賣天價樓民不聊生你又吾夠膽走去佢網站發表偉論搞佢?

正常自由買賣無損人利益無搶人飯食你就無喇喇走黎搞我做乜?正一真小人!佛都有火!XX$#%&^BV#$^%UR#$&^U#^&**OH@#$XXVX#%^&U!
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 馬蘭士 MARANTZ AV Amp 擴音機

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。