raymond9929 發表於 2018-3-1 18:02

EarthquakeSound Minime V2 P10

舊嘅5.1已經有7,8年歷史,近排身痕想upgrade隻subwoofer,經朋友介紹呢款EarthquakeSound Minime V2 P10剛做半價優惠後5千多元,二話不說就買,原本唸住過年後先送貨,估唔到代理雅詠音響可以喺農曆新年年三十晚當天送到屋企!,令人意想不到係呢款P10,10吋單元可以做到咁細隻,但係低頻真係有驚喜,係我意料之外。

PS. 代理聯絡人麥小姐服務真係無得頂,所有問題詳細解答,抵讚!

calvin1800 發表於 2018-3-1 21:47

tomcat-alley 發表於 2018-3-1 22:10

呢期好多ching屋企大地震{:1_326:}{:1_330:}{:6_139:}

tab 發表於 2018-3-1 22:16

我都等緊隻小地震

Szelong 發表於 2018-3-1 22:21

麥小姐仲好靚女添

hangshun 發表於 2018-3-1 23:18

Szelong 發表於 2018-3-1 22:21
麥小姐仲好靚女添

有無相睇呀.....{:6_179:}

Szelong 發表於 2018-3-2 12:15

hangshun 發表於 2018-3-1 23:18
有無相睇呀.....

有,但唔post 得,想見就上showroom 買下野啦,
除左大地震,仲有lightspeed KEF JBL Amphion PSI AFA Marantz Onkyo Denon... 數都數唔哂 (唔好收我廣告費,要就問麥小姐)

hangshun 發表於 2018-3-2 20:52

Szelong 發表於 2018-3-2 12:15
有,但唔post 得,想見就上showroom 買下野啦,
除左大地震,仲有lightspeed KEF JBL Amphion PSI AFA Ma ...

過年前買咗P12啦.....

Szelong 發表於 2018-3-2 21:59

hangshun 發表於 2018-3-2 20:52
過年前買咗P12啦.....

我都換左P10,等四月送貨

two115 發表於 2018-3-2 22:45

我都換左P10,等四月送貨 x2
頁: [1] 2
查看完整版本: EarthquakeSound Minime V2 P10

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。