kleung 發表於 2018-2-17 23:28

Sold

英式E院頭,鍍銠冷凍 IEC 尾插,合擴音或藍光機,投影機,SACD機,重低音

德國線身日本鍍銠冷凍頭,經零下196度冷冻(CRYO),可通用20A 220V,線價更高,絕對夠力水

已用銀焊封線口,絕不散鬆,平/靚、正 $500 抵用之選

本人所做的DIY線,合乎標準/安全及測試,絕對放心使用

可訂做長度,6呎以上送頭尾消磁環,每呎$50

承蒙多位綱友推介,現推介更高階之電源線

有意請留電話,在藍田或官塘地鐵站交收

hkmate 發表於 2018-2-19 23:11

買過ㄧ條(ㄧ面英插,另一面8字插),因8字那边接觸不良,所以拆開,但打開後發現D錫生晒銹,只用了幾個月。

Kit77 發表於 2018-2-19 23:18

hkmate 發表於 2018-2-19 23:11
買過ㄧ條(ㄧ面英插,另一面8字插),因8字那边接觸不良,所以拆開,但打開後發現D錫生晒銹,只用了幾個月。 ...

我都同佢訂過!英頭8字尾都同你一樣過唔到電!不過你好彩D用到幾個月,我用左三個星期就懷左!見$350當交學費算,之後上左荷李活Lab記入過條, 雖然貴D但手工勁好!

hkmate 發表於 2018-2-19 23:33

我比左六舊水

師兄請問入咗咩線,比咩用?

kleung 發表於 2018-2-20 06:48

Kit77 發表於 2018-2-19 23:18
我都同佢訂過!英頭8字尾都同你一樣過唔到電!不過你好彩D用到幾個月,我用左三個星期就懷左!見$350當交學 ...

早晨以上2位纲友:首先講聲吾好意思先,我吾明点解會有你地所講嘅生銹,1-本身條線係銅,2-本人所用之錫,100%係日本生產之有銀成份錫線,理應吾會有生銹現像,3-錫及銅係吾會生銹的金屬,除非係生產商既品質問題,但祇有你倆位有咁现像,未收到有其他纲友投訴,多謝2位提示,本人將會跟進,轉用其它牌子錫線

Kit77 發表於 2018-2-20 13:09

hkmate 發表於 2018-2-19 23:33
我比左六舊水

比Tv用,乜線就吾清楚3呎長的同我冇 拆開唔知有冇生銹但過唔到電。

hkmate 發表於 2018-2-20 14:57

我本身和你無怨無仇,而爭拗亦不會,補償到買了你的劣質産品,而得到的損失,買唔買閣下的産品,等會員自己決定。

也請大家看看你的售後服務。

kleung 發表於 2018-2-20 16:23

hkmate 發表於 2018-2-20 14:57
我本身和你無怨無仇,而爭拗亦不會,補償到買了你的劣質産品,而得到的損失,買唔買閣下的産品,等會員自己 ...

G00D!我亦無謂解釋咁多,物料不是我生產,每件物料都係真金白銀買回來,錫線及八字插都係日本制造,祇係買返黎組合,在此再次多謝2位提點
頁: [1]
查看完整版本: Sold

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。