matt88p 發表於 2018-2-14 20:56

andy8888 發表於 2018-2-14 19:22
用得pioneer就要成日去維修部

我用咗Pioneer咁多年都冇事.

pigpighung 發表於 2018-2-14 21:13

cinemaquette 發表於 2018-2-14 18:57
pioneer好似早已收爐了!

吓⋯⋯我重痴痴地等{:6_156:} 我好唔喜歡op...藍光機

G36 發表於 2018-2-14 21:41

要出就一早出咗,鮮風今時唔同往日!

andy8888 發表於 2018-2-14 22:41

matt88p 發表於 2018-2-14 20:56
我用咗Pioneer咁多年都冇事.

你冇事不等於其他人冇事

mc27588 發表於 2018-2-14 23:40

{:6_193:}

kuushun 發表於 2018-2-14 23:47

希望香港有行貨   等了好耐

matt88p 發表於 2018-2-15 03:55

andy8888 發表於 2018-2-14 22:41
你冇事不等於其他人冇事

你有事唔等於其他人有事.......
咁個個人都係咁㗎啦,我覺得係撞手神,電器壞邊有數據㗎?? {:8_370:}
中肯啲講, d, m, o, p,y,其實都好多壞機!!!!

marco 發表於 2018-2-15 09:07

天龍部X8500仲見到有denon link,睇黎下一步應該出番部堅野配返佢{:6_128:}

Hugo Fok 發表於 2018-2-15 09:42

vincent369 發表於 2018-2-14 19:17
值得期待,有畫(HDR10 plus & Dolby Vision) 有聲, 有THX, 睇睇背影, 不過要等到下半年....唔知同oppo有冇親 ...

過去半年我都用緊部入門機 400. 佢個 HCX 技術真系有 D 料到...畫質都算有交代... 睇返相見到佢部新旗艦都好大部下, 估應該同 O 記 (203) 同 C 記差唔多...都幾期待佢部旗艦會出行貨...唔洗四圍撲...

ws1718 發表於 2018-2-15 11:00

頁: 1 [2] 3 4 5 6 7
查看完整版本: Panasonic unveils flagship DP-UB9000 4K Blu-ray player

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。