GOTO 發表於 2018-2-6 23:57

想入手Sony WM1A黑磚...

如題, 諗住新年前入手部黑磚...

好似有幾位版友/ 師兄近排都入手咗, 請問邊度買最平? 可唔可以PM分享個入手價給我參考一下?

THANKS!!

uniqlo123456 發表於 2018-2-7 14:28

同求, thanks !!!

angusn812 發表於 2018-2-7 15:28

6月買, DMX, 8.2K, 宜家會再平

HammerFall 發表於 2018-2-7 16:27

我兩星期前買 8k......

ManWa@FB 發表於 2018-2-7 16:28

angusn812 發表於 2018-2-7 15:28
6月買, DMX, 8.2K, 宜家會再平

1月時問過DXA, 同你同價, 冇平過
亦X應該會再平少少少少少

rayyip@G 發表於 2018-2-7 18:25

請問師兄在何處呢? 呢個價買全新好過買2手 謝謝

HammerFall 發表於 2018-2-7 18:52

亦X

Prince168 發表於 2018-2-9 00:02

HammerFall 發表於 2018-2-7 18:52
亦X

今日朋友問過$8300

HammerFall 發表於 2018-2-9 00:15

Prince168 發表於 2018-2-9 00:02
今日朋友問過$8300

sim city 個間……   隔離附近有間(好多sony嘢)都係呢個價

GOTO 發表於 2018-2-16 04:16

早幾日問咗, 佢話做唔番呢個價喇tt

我呢兩日入歌, 唔知咩事有d歌無咗封面...
有冇師兄知咩事

另外開咗個post, 可以果邊覆, thanks

轉system真係多野搞, 煩死
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 想入手Sony WM1A黑磚...

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。