matt88p 發表於 2018-2-4 14:54

最後都係阿威哥!!

大大話話都用咗Jbl Ls成年咁耐,都係時候升下級,用咗兩個月,真係一分錢一分貨,雖然LS已經好好,原本諗住唔升級夠玩,點知去showroom聽一聽,一聽返唔到轉頭,array整體件頭, 聲音密度,Ls真係完全唔係嗰皮(要再講多次LS已經好堅),換咗之後睇返我最愛嘅lala land,幾段大場面配樂嘅氣勢,只可以用冇得頂形容{:8_388:}{:8_389:}

P.S喺度要特別多謝MDLP大師介紹.{:8_387:}

fatboy88 發表於 2018-2-4 17:05

下一步Array 1500{:6_138:}

matt88p 發表於 2018-2-4 17:25

fatboy88 發表於 2018-2-4 17:05
下一步Array 1500

我而家考慮緊一係1500, 一係SVS 16, 但係我偏向SVS多啲.{:1_332:}

leekoonhung 發表於 2018-2-4 18:53

{:6_143:}

gp250 發表於 2018-2-4 18:57

正.......有新玩具.....{:6_139:}

fishbone8822 發表於 2018-2-4 19:10

我而家考慮緊一係1500, 一係SVS 16, 但係我偏向SVS多啲.

先唔好計單元, 就份AMP SVS有DSP有EQ有APPS, 易玩好玩好發輝(等同送多份低管比你){:1_343:}

wman 發表於 2018-2-4 19:10

㸃解唔直上 1400 {:6_141:}

但 1000 我都覺好正,恭喜哂{:6_193:}

alanadc23 發表於 2018-2-4 19:21

我而家考慮緊一係1500, 一係SVS 16, 但係我偏向SVS多啲.

你之前唔係話一套西裝咩{:1_351:}{:1_351:}

MDLP 發表於 2018-2-4 20:06

見到你由小音唇换咗大音唇同高音核都戥你高興

MDLP 發表於 2018-2-4 20:28

可唔可以影多張清楚啲
呢張太黑有啲似阿嬌

https://post76.hk/data/attachment/forum/201802/04/150748pzzptfedptz71nne.jpg
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 最後都係阿威哥!!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。