kyleckl 發表於 2018-1-18 15:45

soulsoul 發表於 2018-1-18 13:19
可能影相啦.但我見到就好鐘意.
個仿木紋我就買左一個做門鐘制.

可能實物真係靚D,

師兄,介紹你呢隻我自己用緊,可DIY及好方便咁換個面板,不過應該得國內先有賣!香港無的!

soulsoul 發表於 2018-1-18 16:10

paris 發表於 2018-1-18 14:21
冷唔冷凍唔緊要,比其他位用絕對冇問題!
至於音響就搵d Audio級牆蘇會好D!

同意.

soulsoul 發表於 2018-1-18 16:13

kyleckl 發表於 2018-1-18 15:45
可能實物真係靚D,

師兄,介紹你呢隻我自己用緊,可DIY及好方便咁換個面板,不過應該得國內先有賣!香港 ...

香港都有呀.我行駱克道都見到.
佢話$120 去快圖美可以自己做蓋面.不過在五金鋪按過.唔太扎實.
但個木紋款看上去都靚的.但你國內買底箱可以裝到嗎?

soulsoul 發表於 2018-1-18 16:16

paris 發表於 2018-1-18 14:18
師兄,唔係掃你興,呢隻係一般家用版牆插黎,基本上唔會用到紅銅或青銅(睇相已睇到)
絕大部份都係電瀝黎,你 ...

獨立電之前已做左.電箱直出入隔離牛.

paris 發表於 2018-1-18 16:39

soulsoul 發表於 2018-1-18 16:16
獨立電之前已做左.電箱直出入隔離牛.

哦!咁就簡單啦,分開兩款牆蘇買啦,一款其他位置用自己覺得靚夾到顏色就可以,
另一款就比音響區用 Audio級牆蘇,正哂!

kyleckl 發表於 2018-1-18 16:56

soulsoul 發表於 2018-1-18 16:13
香港都有呀.我行駱克道都見到.
佢話$120 去快圖美可以自己做蓋面.不過在五金鋪按過.唔太扎實.
但個木紋款 ...

我唔覺得唔扎實{:6_165:}

TaoBao約 $30 單制(好似連底箱),因為係燈制所以無問題掛?

裝修師傅幫我裝的,但我睇佢裝時,底箱都係咁裝!{:6_136:} (我唔係好識裝修野)

soulsoul 發表於 2018-1-18 16:58

paris 發表於 2018-1-18 16:39
哦!咁就簡單啦,分開兩款牆蘇買啦,一款其他位置用自己覺得靚夾到顏色就可以,
另一款就比音響區用 Audio級 ...

所以咪選顏色夾傢俬囉.

soulsoul 發表於 2018-1-18 16:59

kyleckl 發表於 2018-1-18 16:56
我唔覺得唔扎實

TaoBao約 $30 單制(好似連底箱),因為係燈制所以無問題掛?

因我知大陸用的底箱是比香港用英式較細的.
頁: 1 [2]
查看完整版本: VIMAR 電源

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。