kawee 發表於 2018-1-13 07:37

請問有入入到條4.4升級線
去左好幾次都話無貨

ngong 發表於 2018-1-13 08:48

kawee 發表於 2018-1-13 07:37
請問有入入到條4.4升級線
去左好幾次都話無貨

我買時的確沒有,話返貨中
最後只係等左近一星期就取得。

kawee 發表於 2018-1-13 11:25

Thanks 今日去問下先

alleelarry 發表於 2018-1-15 18:37

作為 Z7用家,可以咁交接的話,真係「夢想」黎架,恭喜!

dannymak 發表於 2018-1-15 22:48

係咪即係呢條線?

http://www.sony.com.hk/zh/electronics/headphone-extension-cables/muc-b20sb1

ngong 發表於 2018-1-16 10:32

dannymak 發表於 2018-1-15 22:48
係咪即係呢條線?

http://www.sony.com.hk/zh/electronics/headphone-extension-cables/muc-b20sb1 ...

就是這條

ngong 發表於 2018-1-16 10:34

alleelarry 發表於 2018-1-15 18:37
作為 Z7用家,可以咁交接的話,真係「夢想」黎架,恭喜!

講出我想要講既

alleelarry 發表於 2018-1-16 15:48

ngong 發表於 2018-1-16 10:34
講出我想要講既

但家價的確對我黎講太過遠……{:6_146:}

kawee 發表於 2018-1-21 12:40

樓主 條升級缐如何? 出街用升級缐會否太長 如果出多條1.2米就好 因為我隻Z1R都係外出用多 不過現在都未Run in 夠 聲音還在改變中

ngong 發表於 2018-1-21 14:24

kawee 發表於 2018-1-21 12:40
樓主 條升級缐如何? 出街用升級缐會否太長 如果出多條1.2米就好 因為我隻Z1R都係外出用多 不過現在都未Run ...

我都覺得得1.2m剛剛好,升級缐略長左D。
我就打幾個小圈束起來用!
條升級缐剛聽覺得比起原裝跟隨4.4mm仲不如,但run左一排已經好很多了⋯⋯其他留代發現,始終我隻z1r 都不是run 太久
頁: 1 [2]
查看完整版本: 我既Z7退下Z1R接上

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。