charliebeagle 發表於 2018-1-7 00:12

剛剛買咗條15M,cp值一流,絶對對得住個價{:1_352:}

Mosque 發表於 2018-1-11 14:16

paris 發表於 2018-1-11 16:45

Mosque 發表於 2018-1-11 14:16
魚2靚定獸1靚??

未冇時間玩AB TEST,兩條光纖一條插A11及一條插203唔同機,好難下定論話邊條靚過邊條!
因A11聲畫分家仍有少少bug,而家插定左分家冇問題就唔想左攪右攪,費時比部機玩返我!
所以你想知有幾高CP值既自己買條玩吓就最清楚!

AAA1 發表於 2018-1-12 20:18

一山還有一山低
剛買M牌二星期,S牌7 折
待送貨
原先的8K遲遲不送已取消

mc27588 發表於 2018-1-12 20:37

{:6_193:}

kingoffatboy 發表於 2018-1-12 23:12

AAA1 發表於 2018-1-12 20:18
一山還有一山低
剛買M牌二星期,S牌7 折
待送貨

8k果條,我之訂咗一條5米同一條10米,第二就發貨。而之後我再訂一條兩米,已經等咗三星期仲未發貨,佢地話兩米有問題,要重新做過,叫我繼續等。不過到最後,我都係選擇用返魚加前供

AAA1 發表於 2018-1-13 08:48

8k是另一品牌光纤線,現價最低,發貨但無快递收,故已取消

kingoffatboy 發表於 2018-1-13 09:55

AAA1 發表於 2018-1-13 08:48
8k是另一品牌光纤線,現價最低,發貨但無快递收,故已取消

跟我一樣,條2米一直顯示已發貨,但冇快遞收,我冇取消,反正平,等吓先,都唔急用,我仲有四條魚加前供,三條fibbr,一條魔獸用緊

Mosque 發表於 2018-1-13 10:43

kingoffatboy 發表於 2018-1-13 14:42

Mosque 發表於 2018-1-13 10:43
條獸要不要加前供?可不可以加?如加了有升級?

魔獸加前供未試過,因為聽講每條光纖hdmi設計有少許唔同,所以未必可以加,亦可能有反效果,因為前供係專為魚而設,其他品牌有機會不升反跌
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: MOSXXX 光纖HDMI

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。