kelvinsin 發表於 2017-12-30 20:16

ndwong 發表於 2017-12-30 13:09
呢個超靚仔!幾$?邊度買?

搵AC infinity aircom, 美遜都有賣

samnet1 發表於 2018-1-1 17:54

orochicy 發表於 2017-12-30 12:18
師兄你用咗一段時間,噪音問題大不大?

靜音 USB 風扇, 小小噪音!

Sales 話 :
>> 用 齒輪式 噪音較大
>> 用 走珠式 較靜

n-tone 發表於 2018-1-4 22:39

我都係用呢一隻 AC Infinity,不過係普通啲嗰一隻款式。一條USB線接駁到兩個風扇。聲音都算幾正,唔開聲嘅話坐係沙發要好留心先至聽到好微弱嘅風扇聲。

而圖中我放果兩個位置就係感覺相對較熱。

另外,我開箱嘅時候留意到機底都有個風扇。 當放隻手係 Source Select Dial 嘅位置上面,會感受到微弱嘅風。

cheongwing 發表於 2018-1-5 08:22

Ching 把風扇哪裡買?

n-tone 發表於 2018-1-6 00:06

cheongwing 發表於 2018-1-5 08:22
Ching 把風扇哪裡買?

A m a z o nUSA :)

kelvinsin 發表於 2018-3-5 21:45

到我拿只黎玩

lnchu 發表於 2018-3-18 23:09

我都在美馬找了隻S8, 開部6400 smart mode 自動行half speed 夠靜. 關 amp慢慢停.

mark1 發表於 2018-3-19 09:15

samnet1 發表於 2017-12-26 23:43
我簡單D, 用 USB 風扇

Noise 喎 c 兄 , 考慮下分開比隻牛仔佢。。{:1_328:}

trango 發表於 2018-3-19 16:07

lnchu 發表於 2018-3-18 23:09
我都在美馬找了隻S8, 開部6400 smart mode 自動行half speed 夠靜. 關 amp慢慢停.

S8 跟機隻火牛好似係100V ?

trango 發表於 2018-3-19 17:01

kelvinsin 發表於 2018-3-5 21:45
到我拿只黎玩

請問師兄有display既款轉唔轉到用攝氏?
頁: 1 [2] 3 4 5 6
查看完整版本: 涼哂

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。