catlung 發表於 2017-12-26 15:20

新款 OS隻4K HDR幕

OS HF102、 有冇師兄見過表現如何? 邊度有實物睇呀?thx

orochicy 發表於 2017-12-26 17:22

小弟係內地OS展出嘅時候親身體驗過,亦係果陣中毒嘅⋯⋯

catlung 發表於 2017-12-26 20:12

orochicy 發表於 2017-12-26 17:22
小弟係內地OS展出嘅時候親身體驗過,亦係果陣中毒嘅⋯⋯

咁正 ^^師兄買左? 唔知香港邊度有得睇呢 ?

orochicy 發表於 2017-12-27 00:43

catlung 發表於 2017-12-26 20:12
咁正 ^^師兄買左? 唔知香港邊度有得睇呢 ?

OS聲稱用咗三年研發,並非用來取代之前嘅BU201,而是全新嘅旗艦型號。

現場演示用嘅係Sony最平嘅4K 入門級機型260燈膽機,出來個效果好鬼嚇人⋯⋯

至於本港,你可以打上去香港代理Audio Pro問一問邊度有得睇,友情提醒:師兄請慎入⋯⋯{:8_391:}

catlung 發表於 2017-12-27 08:56

OS聲稱用咗三年研發,並非用來取代之前嘅BU201,而是全新嘅旗艦型號。

現場演示用嘅係Sony最平嘅4K 入門 ...

多謝師兄詳細回覆 ^^

James1967 發表於 2017-12-27 17:01

現場演示用嘅係Sony最平嘅4K 入門 ...

C兄可否PM小弟慎入的原因嗎?因我之前喺灣仔買幕時刀嶺咗嘢!刀有點擔心!

orochicy 發表於 2017-12-27 18:19

James1967 發表於 2017-12-27 17:01
C兄可否PM小弟慎入的原因嗎?因我之前喺灣仔買幕時刀嶺咗嘢!刀有點擔心! ...

慎入原因係荷包可能受重傷⋯⋯但如果荷包冇所謂就反而係件好事{:8_390:}

goldberg0083 發表於 2017-12-27 19:29

C兄可否PM小弟慎入的原因嗎?因我之前喺灣仔買幕時刀嶺咗嘢!刀有點擔心! ...

師兄嶺咗啲乜嘢呀
買咗乜嘢牌子嘅幕可唔可以分享一下
因為我都將會想換新幕,希望唔會嶺嘢

James1967 發表於 2017-12-28 02:13

之前喺灣仔買隻(美國)D字頭牌子幕成6k嘢,巢到咩咁,再換第二隻刀係巢,最後淘咗隻G字頭兩K唔洗嘅幕反而收哂貨,攪到我冇哂信心係香港買幕!

andy3009 發表於 2017-12-28 08:09

u mean Dalixe?
頁: [1]
查看完整版本: 新款 OS隻4K HDR幕

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。