alexhhy23 發表於 2017-12-20 16:25

終於忍唔住要上4K (另求HDMI線推介)

買左OPPO203都成年, 到今日終於忍唔住. 作為SONY FANS, 點都要入SONY, A1真係OUT BUDGET, 岩岩係太古APITA間鋪問65X9300E, 扣埋贈品$27XXX仲包埋上牆安裝, 真係抵, 即刻LOOK卡做分期, 聽日送貨{:1_343:}

其實A1佢報$41XXX+$3000COUPON都有D心動, 但真係太貴{:1_346:}

另求HDMI線推介!!! 2M左右, $800-$1000, 會係OPPO203直上電視, THANKS{:1_249:}{:1_249:}

man125 發表於 2017-12-20 16:39

fibbr光纖HDMI

Kit77 發表於 2017-12-20 16:57

用彩虹魚冇後悔

galleryng 發表於 2017-12-20 17:15

淘住兩條T系列先啦,煲番咁上下先轉條靚線先至享受到upgrade嘅樂趣

alexhhy23 發表於 2017-12-20 17:32

Kit77 發表於 2017-12-20 16:57
用彩虹魚冇後悔

彩虹魚係唔係冇2M咁短?

JohnnyChing@FB 發表於 2017-12-20 19:19

alexhhy23 發表於 2017-12-20 17:32
彩虹魚係唔係冇2M咁短?

有2M

alexhhy23 發表於 2017-12-20 20:16

JohnnyChing@FB 發表於 2017-12-20 19:19
有2M

想問下邊度有同埋2m幾錢左右,唔該晒{:1_328:}

Kit77 發表於 2017-12-20 21:33

alexhhy23 發表於 2017-12-20 20:16
想問下邊度有同埋2m幾錢左右,唔該晒

添置20樓

andychankk 發表於 2017-12-20 21:48

用光纖hdmi吧

fmk888 發表於 2017-12-20 21:55

用番sony
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 終於忍唔住要上4K (另求HDMI線推介)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。