terry-chui 發表於 2017-12-7 08:14

性價比極高味精 小玩具

比一條線更平的小玩具 但提升高出許多 但這玩意都是 因人而異 始終都是味精 現在聽到第三日声音開始越來越穩定 融入到前置更加合一 首先做工音箱是一流鋼琴漆 除了尾插端子比較弱雞 現在 想爆頭 怎樣可安裝多幾對在環繞聲系統

hiukong 發表於 2017-12-7 08:21

期待師兄報告!

wman 發表於 2017-12-7 08:28

價錢平,有些效果便交到功課了 {:6_193:}

terry-chui 發表於 2017-12-7 08:32

hiukong 發表於 2017-12-7 08:21
期待師兄報告!

我報告 我聽到嘅佢唔係你同我心目中 聽唔到佢發出聲音但會感受到嘅超高音 佢行近係聽到佢都係會發出少量聲音佢嘅聲音特質係 量化高音屬於味精 (不過可能因為我設定在10k ) 如果你係好鍾意聽歌嘅人 五個字形容 你值得擁有 比一條hdmi線更平的玩具

where1472003 發表於 2017-12-7 08:52

terry-chui 發表於 2017-12-7 08:32
我報告 我聽到嘅佢唔係你同我心目中 聽唔到佢發出聲音但會感受到嘅超高音 佢行近係聽到佢都係會發出少量 ...

師兄 可唔可以pm我邊到買同幾錢丫唔該!
我好有興趣

wman 發表於 2017-12-7 08:59

呢隻嘢早前極度缺貨,要預訂,唔知現在正常返未 {:6_141:}

eddytam 發表於 2017-12-7 09:46

可唔可以pm我邊到買同幾錢丫唔該!

terry-chui 發表於 2017-12-7 10:03

淘寶搜尋字2017新款发烧HIFI铝带式超高音音箱 超高频延伸

terry-chui 發表於 2017-12-7 10:03

wman 發表於 2017-12-7 08:59
呢隻嘢早前極度缺貨,要預訂,唔知現在正常返未

我都等了差不多一個月 他們賣到斷貨加了價

terry-chui 發表於 2017-12-7 10:06

我一個月之前的時候只有深圳這一間店 我都是深圳那間買 現在看 有很多間店舖都才抄賣這樣的起高
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 性價比極高味精 小玩具

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。