tigermanip 發表於 2017-12-6 21:11

JBL LS120P or Sunfire HRS12?

正準備更換10仔,若不計價錢,以上兩款是否JBL 較好?

Ls120P 邊度有得試聽? 除咗荃灣之外有邊度有得賣?

proteus 發表於 2017-12-6 21:48

Hrs12

tigermanip 發表於 2017-12-6 21:58

proteus 發表於 2017-12-6 21:48
Hrs12

請問何解?

matt88p 發表於 2017-12-7 00:13

I choose jbl ls120p

tigermanip 發表於 2017-12-7 01:10

matt88p 發表於 2017-12-7 00:13
I choose jbl ls120p

Thanks Ching, how do you compare these two?

MDLP 發表於 2017-12-7 04:40

#在這裡快速回復#我雖然未必推薦LS120P 但一定唔建議用HRS12

MDLP 發表於 2017-12-7 04:49

tigermanip 發表於 2017-12-7 01:10
Thanks Ching, how do you compare these two?

見師兄用4425mk2先講多兩句
我都係4425mk1/array1000前用家
可以話你知hrs12直頭可以唔洗考慮
我用嚟夾過array1000
無論質同量根本唔係嗰個級數

tigermanip 發表於 2017-12-7 09:31

MDLP 發表於 2017-12-7 04:49
見師兄用4425mk2先講多兩句
我都係4425mk1/array1000前用家
可以話你知hrs12直頭可以唔洗考慮

多謝大師, 我見兩隻唔係好貴 (6K/8K), 請問咁上下價位有無推介?
其實無乜周圍聽過, 亦未必識聽{:1_332:}

matt88p 發表於 2017-12-7 14:55

tigermanip 發表於 2017-12-7 09:31
多謝大師, 我見兩隻唔係好貴 (6K/8K), 請問咁上下價位有無推介?
其實無乜周圍聽過, 亦未必識聽 ...

其實如果我自己嘅選擇,一定係ls120p,我自己覺得jbl sub氣氛做得好啲,如果你想玩單元大啲,可以試下秦朝15吋, cp都好高,不過請師兄以價論聲.

tigermanip 發表於 2017-12-7 15:18

matt88p 發表於 2017-12-7 14:55
其實如果我自己嘅選擇,一定係ls120p,我自己覺得jbl sub氣氛做得好啲,如果你想玩單元大啲,可以試 ...

唔該曬師兄,知唔知邊度有得試聽ls120p?
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: JBL LS120P or Sunfire HRS12?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。