lx70a 發表於 2017-12-6 15:11

我也學大王升少少Panasonic TH-P50V20H升去Panasonic TH-58EX750H

Panasonic TH-58EX750H等師父安裝

不過也交代買嘢有少少服務顧客才會選擇你公司

去荃灣AV奶問問價錢、他一定好好生意唔優做超現實15XXX

仲要推介都冇

走去豐X問也開15XXX、我就話有D貴

店員即做嘢你睇開幾多14XXX即問代理

最後再平中X、兩條紅魚即入手

希望AV奶改善下

cinemaquette 發表於 2017-12-6 15:16

呢個世界有一句說話叫,唔憂做!

cinemaquette 發表於 2017-12-6 15:17

但,亦有一句說話叫世界輪流轉!

kitman688 發表於 2017-12-6 15:23

cinemaquette 發表於 2017-12-6 15:16
呢個世界有一句說話叫,唔憂做!

如果比佢地老细睇到呢道有咁多師兄話佢地招呼不週!我睇佢地有d sales 可能冇工做!

toms110 發表於 2017-12-6 15:43

kitman688 發表於 2017-12-6 15:23
如果比佢地老细睇到呢道有咁多師兄話佢地招呼不週!我睇佢地有d sales 可能冇工做! ...

如果佢地連基本待客禮貌都無,佢地好應該轉行{:6_146:}

關大爺 發表於 2017-12-6 15:57

AV奶,可能唔係計佣,所以冇咁積極{:6_146:}

cinemaquette 發表於 2017-12-6 16:21

關大爺 發表於 2017-12-6 15:57
AV奶,可能唔係計佣,所以冇咁積極

我覺得係人嘅問題
太古城Av奶就一流服務

myblue 發表於 2017-12-6 18:39

年尾最緊要開到單,攢多攢少反而其次,呢到攅少可以係第二度攢返多d. 始終年尾meet quota了。

andytam 發表於 2017-12-7 12:13

ching請問呢部Panasonic TH-58EX750H畫質屬於鮮豔定自然?

lx70a 發表於 2017-12-7 19:32

andytam 發表於 2017-12-7 12:13
ching請問呢部Panasonic TH-58EX750H畫質屬於鮮豔定自然?
冇特別調教除意影、影得唔好悟好見怪
暫時要習慣光度、所以未正識分鮮定自然
不過4K片就冇投訴

頁: [1] 2 3
查看完整版本: 我也學大王升少少Panasonic TH-P50V20H升去Panasonic TH-58EX750H

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。