HD_2 發表於 2017-12-3 11:46

小瑟 發表於 2017-12-3 11:25
Mission依家革新左,UK工程師上馬,LX系列抵玩到,又平,又炸得之餘仲要唔粗聲呢下正麻,上次上輝煌,東 ...

想要低頻下面坐地都應該底玩{:1_339:}

AskaLung@FB 發表於 2017-12-3 13:25

大王幫Sony 做左咁多大大小小新機發佈會司儀,又幫佢地做評測,都吾比筍價你,Sony 真係抵打{:1_253:}

mc27588 發表於 2017-12-3 13:57

{:6_149:}

lion 發表於 2017-12-3 15:11

恭喜大王! A1超正{:6_157:}

frankiechan 發表於 2017-12-3 15:24

恭喜大王有新玩具,A1 正正正!{:6_178:}

garfunkel910 發表於 2017-12-3 17:34

小瑟 發表於 2017-12-3 11:25
Mission依家革新左,UK工程師上馬,LX系列抵玩到,又平,又炸得之餘仲要唔粗聲呢下正麻,上次上輝煌,東 ...

Thx so much.But too large for me.

小瑟 發表於 2017-12-3 17:55

HD_2 發表於 2017-12-3 11:46
想要低頻下面坐地都應該底玩

坐地就敢加唔洗講, 一定正, 不過我只放到書架, 所以印象深D~{:1_258:}

小瑟 發表於 2017-12-3 17:56

AskaLung@FB 發表於 2017-12-3 13:25
大王幫Sony 做左咁多大大小小新機發佈會司儀,又幫佢地做評測,都吾比筍價你,Sony 真係抵打 ...

丫....你呢句真喎, SONY 真係好得意, 佢地公司講明, 唔可以比靚價MEDIA, 所以我做咁多次活動都好, 都係要搵自己友幫手先囉到好價!!!{:1_352:}

tmutsu 發表於 2017-12-3 18:03

佢個掛牆架唔轉得向係我諗左好耐都落唔到手既原因.....

hoikei 發表於 2017-12-3 18:56

我40"換65"感覺都唔係大好多, 早知換77"{:6_124:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 49"換55"的我…攪左一日,正式步入5字頭。(Sony 55" A1 4K OLED TV)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。