Jazzgd1 發表於 2017-12-2 01:04

小瑟 發表於 2017-12-2 00:52
恭喜哂呀, 今次真係比STEVEN整左個超高潮呀, 恭喜哂呀~~~~

唔知以為係老細級,堅型,溝死女

Jazzgd1 發表於 2017-12-2 01:28

matt88p 發表於 2017-12-2 00:25
恭喜師兄,抽中呢部3100,呢部比起以前的安橋真係進步咗好多,爽咗好多有力咗好多,整體動態都比以前安 ...

謝謝,現時的rz800,特別係我係九展如奴根博士暴走之類,有D位爆到接近炒耳,我開到好大都係做唔到效果,問題都不知是否出自個amp,所以呢次升級充滿其望。

Jazzgd1 發表於 2017-12-2 01:30

https://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=265746&extra=page%3D1&fromuid=100183&mobile=2
希望在大約9呎x9呎空間做到自己想要的

yihoyin00 發表於 2017-12-2 04:58

Jazzgd1 發表於 2017-12-2 01:04
唔知以為係老細級,堅型,溝死女

唔洗多謝我bo
比我都用唔着 我都係放出去 倒不如幫佢搵個好住家啦 今日咁開心
你行出黎個笑容就已經值得我咁做啦{:8_389:}

Jazzgd1 發表於 2017-12-2 06:01

yihoyin00 發表於 2017-12-2 04:58
唔洗多謝我bo
比我都用唔着 我都係放出去 倒不如幫佢搵個好住家啦 今日咁開心
你行出黎個笑容就已經值得 ...

原來係恩公你,我會好好對佢了,祝恩公身體健康,感恩,尋晚嘅畫面一生難忘,真想說:施比受更有福。{:1_253:}{:6_127:}{:6_128:}

garfunkel910 發表於 2017-12-2 06:43

Hi, ching, congrats, congrats

pac 發表於 2017-12-2 07:04

人生中難得有不能忘滅的回憶,我想師兄今天找到了。
恭喜恭喜{:6_149:}

wman 發表於 2017-12-2 07:25

我見到都替你開心,互擁埸面都好感動 {:6_125:}

Jwong 發表於 2017-12-2 09:44

恭喜師兄

小瑟 發表於 2017-12-2 10:49

又感人, 又型棍, 呢一刻真係值得一睇再睇~ (昨晚返到屋企我都再睇一次呢{:6_125:} )(2:26:16開始睇)

https://youtu.be/Hnn4-ZOvzz8?t=2h26m16s

Hnn4-ZOvzz8?t=2h26m16s
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7
查看完整版本: 感謝post76,可以upgrade 了,rz3100 update在post #2#5

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。