Kobekobe5310 發表於 2017-11-28 13:04

A1 {:1_328:}
我係 SONY 迷 ~~

sftb 發表於 2017-11-30 12:03

Sony A1 vs Panasonic 2017 OLED TV Comparison
左面A1, 右面EZ1000

反應時間: https://www.youtube.com/watch?v=6as03nFVE78&t=1676s
殘影測試: https://youtu.be/6as03nFVE78?t=611
反白:https://youtu.be/6as03nFVE78?t=661

bbq711 發表於 2017-11-30 16:16

A1 ,我都係 SONY 迷

SEGA1119 發表於 2017-11-30 16:32

想问有买A1的师兄,A1打机效果如何?会唔会有比较严重的拖尾现象出现?{:6_141:}因为听讲A1的反應時間唔系咁快的,有些担心{:6_148:}

djdodo 發表於 2017-11-30 17:01

SEGA1119 發表於 2017-11-30 16:32
想问有买A1的师兄,A1打机效果如何?会唔会有比较严重的拖尾现象出现?因为听讲A1的反應時間唔系 ...

將motioflow關咗就唔會拖尾!

YOKISO 發表於 2017-11-30 17:01

但有C-Hing話A1 同 Oppo 有問題喎... 我都考慮緊A1 or P記...

SEGA1119 發表於 2017-11-30 17:11

但有C-Hing話A1 同 Oppo 有問題喎... 我都考慮緊A1 or P記...

跟OPPO蓝光机会有咩问题?{:6_141:}

djdodo 發表於 2017-11-30 18:40

唔係A1同oppo有問題,係sony同oppo有問題!聽歌如果關電視會有斷聲情況出現,暫時要開住電視再選關閉銀幕!

AskaLung@FB 發表於 2017-11-30 20:55

唔係A1同oppo有問題,係sony同oppo有問題!聽歌如果關電視會有斷聲情況出現,暫時要開住電視再選關閉銀幕 ...

我用A1加203已經反覆試過,冇依個問題,反而睇到好多ching講A1加205有依個問題出現

YOKISO 發表於 2017-12-2 13:01

唔係A1同oppo有問題,係sony同oppo有問題!聽歌如果關電視會有斷聲情況出現,暫時要開住電視再選關閉銀幕 ...

要點關閉銀幕? 係咪Standby mode?
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: 65寸OLED選擇苦惱中

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。