Chrisboyboy 發表於 2017-11-22 22:42

4400update

尋曰部4400update咗,而家玩5.1.2都玩到auro3d,正{:6_134:}

nippon 發表於 2017-11-22 23:05

5.1.2點玩到auro 3d?佢原先要分三個layer才玩到!

galleryng 發表於 2017-11-22 23:10

冇上面果層喇叭或者反射喇叭都得?{:6_141:}

marumaro 發表於 2017-11-22 23:20

師兄update用咗幾耐時間, 頭先我download咗成個鐘都未download完, 我power off 咗佢, 好在開得返

Chrisboyboy 發表於 2017-11-22 23:30

marumaro 發表於 2017-11-22 23:20
師兄update用咗幾耐時間, 頭先我download咗成個鐘都未download完, 我power off 咗佢, 好在開得返 ...

我update都好快,三+分中內

josephlok 發表於 2017-11-23 00:08

good{:6_128:}

ikkjr 發表於 2017-11-23 08:05

Ching 意思係 update firmware 後,
就算5.1.2 也可選用 Auro 3D?

Chrisboyboy 發表於 2017-11-23 09:42

ikkjr 發表於 2017-11-23 08:05
Ching 意思係 update firmware 後,
就算5.1.2 也可選用 Auro 3D?

係喎,未up只旨2D{:6_122:}

matt88p 發表於 2017-11-23 10:00

師兄,但係想請問下係依家5.1.2嘅setting唔做唔做到本身auro 3D嘅效果?{:8_389:}
等於好多依家啲av amp都兼容dtsx, 但係其實如果用咗atmos格式5.1.2擺位, 感覺dtsx冇乜料到, 好似一定要跟返本身dtsx擺法, 先可以感受到真正本來dtsx的概念

Chrisboyboy 發表於 2017-11-23 12:40

matt88p 發表於 2017-11-23 10:00
師兄,但係想請問下係依家5.1.2嘅setting唔做唔做到本身auro 3D嘅效果?
等於好多依家啲av amp都 ...

因為始終未聽過用5.1.4既效果,所以唔知做吾做到,但就算普通5.1,5.1hd,什至atmos加咗auro,出黎嘅空間感都會好啲{:6_134:}所以-定要用
頁: [1] 2
查看完整版本: 4400update

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。