toms110 發表於 2017-11-5 22:51

終於忍唔住,要入鬼妹 Cambridge Audio CXUHD

一早諗住換機,本來諗住喺二手區入部Oppo 203,交收地點同價錢都傾好哂,點知臨時俾對方單方面更改交收地點,由荃灣改做大圍,仲大條道理講到呢個價大把人爭,你唔要就算,谷9氣取消交易,出旺角搵相熟鋪頭入部全新機仲好,起碼有傾有講、明買明賣。
因夜已深,等聽日果兩部LPS收貨,再一次過駁好佢先試機{:6_138:}

alanadc23 發表於 2017-11-5 23:26

toms110 發表於 2017-11-5 23:35

兩條彩虹魚同供電線再加供電盒已預備,睇吓可以幫到鬼妹升級幾多先{:6_143:}

andychankk 發表於 2017-11-6 00:34

師兄,你有沒有條有品牌的hdmi線?可否出彩虹魚試用前後的報告?

toms110 發表於 2017-11-6 01:14

andychankk 發表於 2017-11-6 00:34
師兄,你有沒有條有品牌的hdmi線?可否出彩虹魚試用前後的報告?

彩虹魚2.0我換機前已用開(未加Jer線), 試用報告好多師兄之前已分享, 我自己就感覺係光咗、細節多咗, 邊位銳利度實咗, 顏色濃咗 (之前只用海博爾)

關大爺 發表於 2017-11-6 06:53

呢部好野來{:6_128:}

wman 發表於 2017-11-6 07:19

師兄決定得好 ,買嘢要開心 ,玩得亦開心 ,等你試後分析 {:6_146:}

cinemaquette 發表於 2017-11-6 10:25

明智嘅選擇

Sun811 發表於 2017-11-6 11:01

師兄因禍得福{:6_193:}哩部聲畫都正,聲就一定正,畫我要等下個月入埋部4K投影機再出報告。

toms110 發表於 2017-11-6 11:26

Sun811 發表於 2017-11-6 11:01
師兄因禍得福哩部聲畫都正,聲就一定正,畫我要等下個月入埋部4K投影機再出報告。 ...

師兄有4K投影玩真開心,我基於地方所限,最後換咗電視{:6_122:}
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 終於忍唔住,要入鬼妹 Cambridge Audio CXUHD

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。