isaac@HK 發表於 2017-11-3 12:54

Szelong 發表於 2017-11-2 12:59
岩岩問左代理,P10 有現貨,P12 仲有一隻,

其實現在好多地方買野都要訂貨,我前日想買部小米空氣清新機 ...

師兄 P10 而家仲會有現貨嗎?

Szelong 發表於 2017-11-3 13:48

isaac@HK 發表於 2017-11-3 12:54
師兄 P10 而家仲會有現貨嗎?

P10 有,請自行聯絡代理,話係76友

Szelong 發表於 2017-11-3 14:03

sorry,updated news ,P10 P12 都已經無哂貨了,賣得好快

isaac@HK 發表於 2017-11-3 18:28

Szelong 發表於 2017-11-2 14:57
你想要邊隻,我幫你留貨,唔洗落訂

師兄 咁係唔係打上去話係76友 就唔駛落訂可以訂貨?

Benlu 發表於 2017-11-3 19:13

Szelong 發表於 2017-11-3 01:25
PM 我,得一隻P12

已pm

Szelong 發表於 2017-11-6 16:19

代理下一轉會有每款10隻返貨,要既就快手啦

banjo 發表於 2017-11-6 16:24

ck308 發表於 2017-11-2 23:33
另外想請教一下,MiniMe P10同P12都係600W,我應該揀邊隻好?
SUNFIRE HRS-12 有1000W,超低音揚聲器係咪 ...

P12啦, 要質素有質素, 要音質有音質. 唔好三心兩意喇, 大地震冇介紹錯.

Raphael 發表於 2017-11-7 00:00

小弟未買 JL 前,都有留意過大地震,都好喜歡佢
無買佢既原因唔係因為 JL 更好聲,而係因為嗰隻大地震真係震得太緊要,直情睇住佢喺地面上跳前跳後!
由於怕整花地板,先至無揀佢

ck308 發表於 2017-11-8 00:51

banjo 發表於 2017-11-6 16:24
P12啦, 要質素有質素, 要音質有音質. 唔好三心兩意喇, 大地震冇介紹錯.

謝謝師兄指教

ck308 發表於 2017-11-8 00:52

Raphael 發表於 2017-11-7 00:00
小弟未買 JL 前,都有留意過大地震,都好喜歡佢
無買佢既原因唔係因為 JL 更好聲,而係因為嗰隻大地震真係 ...

謝謝師兄寶貴的意見
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: 大地震一問

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。