wman 發表於 2017-10-27 08:11

terry-chui 發表於 2017-10-27 08:08
我試過很多組合的聲音了 901真係 冇得頂

901 我都用過 ,但最緊要是啱自己口味就得喇 {:6_193:}

terry-chui 發表於 2017-10-27 08:14

wman 發表於 2017-10-27 08:08
真係好瘋狂

唯獨901沒有平衡輸出 以前 嗰套機的平行線用唔返 線材都要重新買過 喺大陸入咗六條 想問一下師兄你用咩線

shuhungboy 發表於 2017-10-27 09:55

師兄,可否pm我7250幾錢?唔該

gp250 發表於 2017-10-27 11:22

恭喜{:6_195:}
加了後级控制力正好多...{:6_193:}

wman 發表於 2017-10-27 11:45

terry-chui 發表於 2017-10-27 08:14
唯獨901沒有平衡輸出 以前 嗰套機的平行線用唔返 線材都要重新買過 喺大陸入咗六條 想問一下師兄你用咩線 ...

我都係用淘仔平衡綫 。

Chrisboyboy 發表於 2017-10-27 11:54

師兄可否pm幾錢{:6_122:}

baggio.r 發表於 2017-10-27 15:45

唯獨901沒有平衡輸出 以前 嗰套機的平行線用唔返 線材都要重新買過 喺大陸入咗六條 想問一下師兄你用咩線 ...

師兄,可否pm我7250幾錢?唔該

naviwow 發表於 2017-10-27 16:05

上代理屋企聽嘢等於自尋短見{:1_352:}{:1_352:}

wman 發表於 2017-10-27 19:24

naviwow 發表於 2017-10-27 16:05
上代理屋企聽嘢等於自尋短見

因你都中過招 {:6_176:}

Samson2011 發表於 2017-10-27 20:38

秦朝Forum有些人講有牛叫,希望香港這批後级沒有這些問题.
頁: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: 試玩國寶7250

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。