wil-wil 發表於 2017-10-24 19:18

(Live) Campfire Audio 火熱靚聲全接觸 ~ 營火體驗會

https://post76.hk/data/attachment/forum/201710/24/191505mirmhommviwiorsk.jpg

Campfire 全家係哂度比版友任試勒, 未有時間到場既版友可以睇 LIVE 呀!!!
_-7_SLlXtkM

tommy1976 發表於 2017-10-24 19:39

正,開工去唔到都可以睇到。{:1_328:}

小瑟 發表於 2017-10-25 06:31

各位營友, 如果對昨天的體驗會有咩意見, 或者對CAMPFIRE既機有咩分享都可以係度SHARE, 我地會加返活動分比大家之餘, 亦都希望下次會就住大家想玩既野盡量去滿足大家呢~

lawzelda 發表於 2017-10-25 14:26

昨日條final有驚喜

Hugo Fok 發表於 2017-11-20 16:03

圖文/ 視頻報導 :https://goo.gl/1SdeSV

要數近年火速最快上位中高階耳機品牌,Campfire Audio 出品的「星象」系列必定是三甲有名。究竟此品牌的耳機有咩咁特別 ??? 小瑟大王同耳機達人 Cato 話過你知 !!!

HD_2 發表於 2017-11-20 21:50

又剪到得三分鐘 好神奇{:1_331:}

wil-wil 發表於 2017-11-20 21:56

HD_2 發表於 2017-11-20 21:50
又剪到得三分鐘 好神奇

師兄,精華版 (highlight version) 黎唔剪咁短咁有乜意見等我地參考改進下!? 如要睇足版就睇返樓上 #1 個 Live 就得!!

HD_2 發表於 2017-11-21 06:48

wil-wil 發表於 2017-11-20 21:56
師兄,精華版 (highlight version) 黎唔剪咁短咁有乜意見等我地參考改進下!? 如要睇足版就睇返樓上 #1 個 ...

精華版最好都有少少内容易啲吸引新人看

小瑟 發表於 2017-11-22 06:31

入面既內容都盡量搵哂有用家意見的去剪架勒........{:6_136:} 不如睇下 FULL VERSION有冇邊D位你覺得係正既, 比個時間NO.來睇下, 等我地下次知道邊個位大家岩睇呢~{:6_127:}

HD_2 發表於 2017-11-22 09:06

小瑟 發表於 2017-11-22 06:31
入面既內容都盡量搵哂有用家意見的去剪架勒........ 不如睇下 FULL VERSION有冇邊D位你覺得係正既 ...

請左Cato去講述至少都唔係好以而家得幾十秒{:1_332:}
頁: [1]
查看完整版本: (Live) Campfire Audio 火熱靚聲全接觸 ~ 營火體驗會

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。